Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuzlular Cumhuriyet için yürüdü

Cumhuriyetin Kuruluşu’nun 91. Yıldönümü nedeniyle Arsuz Belediyesi ve CHP Arsuz İlçe Teşkilatı’nın işbirliğiyle düzenlenen fener alayı yürüyüşünde

Arsuz   A+a-

yüzlerce kişi Cumhuriyet’i sonsuza kadar yaşatma kararlılığını bütün sesleriyle haykırdı. Arsuz’da ilk kez düzenlenen Cumhuriyet Fener Alayı Yürüyüşü’ne Türk Bayrakları ve meşalelerle, marşlar eşliğinde Devlet Demir Yolları’ndan Arsuz Atatürk Meydanı’na kadar yürüyen vatandaşlara, düğünleri öncesi gelinlik ve damatlığıyla destek veren genç bir çift ise ayrı bir renk kattı.

    Bir dakikalık saygı duruşunun ardından, hep bir ağızdan coşkulu bir şekilde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan fener alayı yürüşüne Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi Selda Culha, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Ender Çolakoğlu, belediye meclis üyeleri, Arsuz Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri ve yüzlerce Arsuzlu katıldı.

    Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yürüyüş sonrası yaptığı kısa konuşmada ‘Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatma ve koruma kararlılığındayız” derken, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin de Cumhuriyeti yaşatmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

 


 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar