Skip Navigation Links

Nurettin Gürcan Türk Metal’de..

Sessiz sedasız Türk Metal ailesine katılan Nurettin Gürcan, İsdemir’deki yetki sürecinin en önemli transferlerden birisi olarak yorumlandı.

Gündem   A+a-

 

    İsdemir’de devam eden yetki mücadelesinde art arda yaptığı ataklarla işçinin umudu olan Türk Metal Sendikası, yılların sendikacısı İsdemir’de sendikal mücadelenin en önemli isimlerinden Çelik İş Sendikası’nın en güçlü isimlerinden Nurettin Gürcan’la kucaklaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

    Yaklaşık 1 aydır Türk Metal Sendikası bünyesinde mücadele etme kararı aldığı öğrenilen Nurettin Gürcan, ilk kez Türk İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın annesi Adeviye Kavlak’ın cenaze töreninde Türk Metal ailesiyle aynı karede görüntülendi.

    Kırıkkale Kavlak Camii’nde kılınan Cenaze Namazı’nın ardından toprağa verilen Adeviye Kavlak’ın cenaze törenine Türk Metal ailesiyle birlikte katılan Nurettin Gürcan, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mesut Gezer, İskenderun Bölge Temsilcilik Başkanı Metin Önde ve diğer İsdemir’de mücadele eden Türk Metalli neferlerle birlikte görünüyor.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet