Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HATAY’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

BAŞSAVCI AKIN: UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPAN ŞAHISLARLA İLGİLİ SORUŞTURMALARA TİTİZLİKLE DEVAM EDECEĞİZ

Gündem   A+a-

İskenderun'da Cumhuriyet Başsavcılığının koordine edip polisler tarafından düzenlenen operasyon neticesinde 16 kg 346 gr esrar maddesi, 807 adet Captagon hap,1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

İskenderun'da uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslarla ilgili soruşturmaların titizlikle devam edeceğini açıklayan Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, yazılı olarak yayımladığı basın bildirisinde şu ifadelere yer verdi; “İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığında yapılan açıklamada; İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İskenderun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların deşifre edilmesi ve suç unsurları ile birlikte yakalanmalarına yönelik olarak yapılan çalışmalarda; Kırıkhan ve Reyhanlı ilçelerinden getirilen uyuşturucu maddelerin İskenderun ilçesindeki bağımlılara satışın yapıldığı bilgisi üzerine 20.6.2014 günü projeli çalişma başlatılmıştır. 27.10.2014 günü ise çalışmaya son verilerek İskenderun, Kırıkhan, Reyhanlı ve Ceyhan ilçelerinde yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde; 18 şüpheli şahıs ile birlikte 16 kg 346 gr esrar maddesi,807 adet Captagon hap,1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Yakalanan şüphelilerden 9 kişi tutuklanmış,3 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verilmiştir.

İskenderun ilçesindeki uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslarla ilgili soruşturmalarımıza titizlikle devam edilecektir.”

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar