Skip Navigation Links

Cumhuriyet Çocuklarından Muhteşem Balo..

İskenderun Şehir Kulübü, Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olduklarını bir kez daha ortaya koydular.

Gündem   A+a-

 İskenderunlu genç iş adamları tarafından kurulan İskenderun Şehir Kulübü ilklere imza atmaya devam ediyor. Cumhuriyetin 91. Yıl dönümünü muhteşem bir balo ile kutlayan İskenderun Şehir Kulübü, Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olduklarını bir kez daha ortaya koydular.

İskenderun Şehir Kulübü tarafından Anemon Otel’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Balosu, İskenderun’un iş dünyasını bir araya getirdi. İskenderun Şehir Kulübü yönetimi tarafından kapıda karşılanan davetliler, zarif ve etkileyici kıyafetleri ile tüm dikkatleri üzerlerine çektiler.
 

İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar’ın da katıldıkları baloda, Onuncu Yıl Marşı ellerde bayraklar coşkuyla okundu.

Cumhuriyetin pırıl pırıl gençleri, üretimde, eğitimde, sağlıkta ve daha bir çok sektörde ülkesi ve milleti için çalışan birer Atatürk evladı olduklarını gösteren Şehir Kulübü üyeleri, Türkiye’nin aydınlık geleceği için çalışan birer nefer olduklarını gösterdiler.


 

Yaptığı konuşmasında Cumhuriyet’in Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği çağdaş, uygar ve medeni bir yol olduğunu kaydeden İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız; “Bizleri çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştıran en büyük mirastır Cumhuriyet. İskenderun Şehir Kulübü olarak kurulduğumuz günden beri; temel bir gerçeği gündemde tutmaya çaba gösteriyoruz. Cumhuriyetimizin aydın, çağdaş ve mutlu bir geleceğe doğru ilerlemesinin yolu, sosyal ve kültürel etkinlikler ile her daim kendini geliştiren bireylerden oluşan toplumdan geçmektedir. Kulübümüz, şehrimizin sosyal gelişimine katkı sunmak isteyen, bunun için emek vermeye hazır,  kolektif sorumluluk bilinci taşıyan, bireyler topluluğudur. İskenderun Şehir Kulübü, kendilerini Cumhuriyet’e borçlu hisseden Cumhuriyetin çocuklarının bir araya gelerek oluşturduğu “sivil inisiyatif’tir” dedi.

İskenderun Şehir Kulübünün Cumhuriyetimizin 91. Yılında harekete geçirmesi gereken olgunun sivil insiyatif olduğu kanaatinde olduklarına dikkat çeken İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız, şöyle konuştu; “Bu noktadan hareketle, İskenderun’da sosyal ve kültürel etkinliklere doğrudan veya dolaylı katkı sağlayan ve sağlayabilecek tüm kişi ve kuruluşların deneyim ve düşüncelerini paylaşmak, ortak hareket etmek ve geleceğimize sahip çıkmak istiyoruz. Cumhuriyetin çocukları olarak ortak sosyal enerjimizin, şehrimizin çağdaş yarınları için sosyal sorumluluk projelerimize odakladığımız takdirde, Cumhuriyet’in temel felsefesine uygun bireylerin çoğalmasına kollektif bir çaba ile katkı sunacağımıza  inanıyoruz. Bize emanet edilen Cumhuriyet mirasının bekçileri olacağız. Bu sebep ile siz gençler, siz aydınlar, siz yediden yetmişe bu toprağın sahipleri, ülkenize, insanlık onurunuza, bağımsızlığınıza, tarihinize, kültürünüze sahip çıkınız! Atatürk burada! İçinizde, kalbinizde, düşüncelerinizde, eylemlerinizde; en önemlisi damarlarınızdaki asil kanda!” şeklinde görüş ortaya koydu. Yıldız’ın konuşması ayakta alkışlandı. Konuşmanın ardından baloya yanlarında getirdikleri Türk bayraklarıyla gelen davetliler, gecede hep bir ağızdan “10. Yıl Marşı”nı söyleyerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşadılar. Program gecenin ilerleyen saatlerine kadar aileler ve seçkin katılımcılarla coşkulu bir şekilde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın ruhuna yaraşır bir şekilde sürdü”

Sona eren konuşmanın ardından, İş dünyasının bir araya geldiği ve protokol mensuplarının da eşlik ettiği Cumhuriyet Balosu, 10. Yıl marşının her bir ağızdan coşkuyla söylenmesi ve Türk bayraklarının ellerde dalgalanması ile devam etti. Cumhuriyete nasıl sahip çıkıldığını bir kez daha gösteren İskenderun Şehir Kulübü, gerçekleştirdiği etkinlik ile bölgede eşi benzeri olmayan bir Cumhuriyet balosuna imza attı.

 
Cumhuriyet Çocuklarından Muhteşem Balo..  foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Cumhuriyet Çocuklarından Muhteşem Balo..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet