Skip Navigation Links

İGEV'den MHP'ye Ziyaret

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül'ü parti binasında ziyaret

Gündem   A+a-

 
İGEV’den MHP’ye Ziyaret
 
İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül’ü parti binasında ziyaret etti.
MHP İlçe Yönetiminin gerçekleştirmiş olduğu kongre sonrası bir kez daha yönetime gelen Başkan İbrahim Gül’ü kutlayan İGEV Başkanı Şefik Uyar, siyaset yaşamında başarılar diledi.
İskenderun’da sosyal ve kültürel etkinler gerçekleştiren İGEV yönetimi, MHP’ye nezaket ziyareti gerçekleştirerek, kongre sonrası yeniden Başkan seçilen İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyelerini görevlerinde başarılar dilediler. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren MHP İlçe Başkanı Gül, “Toplum için İGEV, önemli görevler üstlenerek çok iyi çalışmalar yapmaktalar. Özellikle eğitime destek verirken, cumhuriyet değerlerine önem veren ve sahip çıkan dar gelirli öğrencilere burs yardımında bulunduklarından dolayı İGEV yönetimini ayrıca kutluyorum. Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan gençler yetiştirmek çok önemlidir” dedi.
Türkiye cumhuriyetine ve Atatürk ilkelerine uyan öğrencilere büyük önem verdiklerini söyleyen İGEV Başkanı Uyar, son 5 aydır yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. 19 Mayıs’ı kutlayamamanın burukluğunu yaşadıklarını ifade eden Uyar, geçtiğimiz aylarda derneklerinin konuğu olarak Almanya’nın Osnaburg şehrinden kentimize gelen Wir in Atter Derneğinin kendilerinden aldıkları materyallerle 19 Mayıs’ı Almanya’da coşku içerisinde kutladıklarının da altını çizdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet