Skip Navigation Links

Çöp Toplama Sıkıntısına Köklü Çözüm!!!

Ankara’ya Görüşmeye Giden Başkan Adnan Vurucu Belen İçin Bakanlıktan 2 Adet Çöp Toplama Aracı Getirdi

Yaşam   A+a-

 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Belen Belediyesine 2 adet yeni çöp toplama aracı kazandırıldı. Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun çabası ile belediye bünyesine kazandırılan ve 13 artı 1 özelliğini taşıyan çöp toplama arabaları son sistem donanımı ile dikkat çekti. Belen Belediyesi önünde düzenlenen tören ile tanıtılan yeni çöp toplama araçları için kan akıtılıp dualar okundu.

Çöp Toplama Sıkıntısına Köklü Çözüm!!!

Hatırlanacağı üzere kısa bir süre önce basın mensuplarının karşısına çıkan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, ilçede vatandaşların taleplerinin öncelikleri olduğunu söylemişti. Belen Belediyesini devraldıklarında ilçede ki en büyük sıkıntılardan birinin çöp toplama araçlarının olduğuna vurgu yapan Başkan Vurucu; “Bakanlığımızın desteği ile ilçemize kazandırdığımız yeni çöp toplama araçları ile artık çöp toplama konusunda bir sıkıntı yaşamayacağız” dedi.

Belen’e 1000 Adet Yeni Çöp Konteyneri Sözü

Yine Belen Belediyesine ait eski 3 adet çöp toplama aracının olduğunu ve bu araçlarında gerekli servis bakımının yapıldıktan sonra hizmete devam edeceğini söyleyen Başkan Vurucu; “bugüne kadar elimizde ki araçları servise, bakıma gönderemedik. Çünkü elimizde alternatif bir aracımız yoktu. Ancak belediyemize kazandırdığımız yeni çöp toplama araçları ile bakıma ihtiyacı olan araçlarımızı da servislere gönderdik. Bakanlığımızın bizlere çok büyük bir desteği oldu. İnşallah yine yakın bir zamanda belediyemize 2 yeni araç daha kazandıracağız. Yine ilçemize 1000 (bin) adet çöp konteyneri sözü aldık. ” diye konuştu.

Hükümetin Sunduğu İmkânlar

Çok zor şartlar altında hizmet etme çabası gösterdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Vurucu; “Hükümetimizin bizlere sunduğu bu imkânlardan ötürü ben bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki süreçte de yine bakanlığımız ile yapacağımız görüşmelerde yapılacak olan hizmetleri inşallah sırasıyla hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Belen Artık Rahat Nefes Alacak

Son olarak, 2014 Yılının Belen için toparlanma süreci olduğuna dikkat çekip 2015 yılının ise Belen’de yeni atılımların olacağı yıl olacağına vurgu yapan Vurucu; “DSİ iki yetkili ilçemize geldi. Buranın güzergâhlarını belirlediler. Çok yakın bir zamanda Sarımazı bölgemize Aslantaş suyunu inşallah ulaştıracağız. 2015 Ocak ayında da şebekelerimizin yenilenme projesi var. Şunu söyleyebilirim ki 2015 yılı bizler için bir atılım yılı olacak. 2014 bizim için toparlama yılı demiştik. Belen Belediyesi artık çok daha rahat nefes alacak” açıklamasına yer verdi.

 
Çöp Toplama Sıkıntısına Köklü Çözüm!!!   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet