Skip Navigation Links

3. HATAY HOŞGÖRÜ CUP BAŞLADI

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 52 EDİRNE BELEDİYESPOR 45

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen Hatay Hoşgörü Cup 15.10.2014 tarihinde Antakya Kapalı Spor Salonu'nda oynanan nefes kesen maçlarla başladı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuvaya Hatay Büyükşehir Belediye Spor'un yanı sıra Süper Lig'de oynayan Edirne Belediyespor, Mersin Büyükşehir Belediyespor ve OGM Ormanspor katıldı.İlk gün maçlarında Mersin BŞB Spor Ormanspor ile karşılaşırken Hatay BŞB Spor Edirne Bld. Edirne Spor ile karşılaştı. Karşılaşmaları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Milletvekili Av. Refik Eryılmaz ve Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven de yakından takip etti.

Turnuvanın açılış maçında karşı karşıya gelen Ormanspor ve Mersin BŞB Spor oyuncularına HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven turnuvaya katılımlarından dolayı çiçek takdim etti.

Günün ikinci maçında Edirne ekibiyle karşılaşan meleklerimiz rakibini 52-45 yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

Maça Christi, Yasemen, Gülşah, Sandra ve Korel beşiyle başlayan meleklerimiz ilk çeyreği 12-11 geride tamamladı. İki takımın karşılıklı sayılarıyla başlayan ikinci çeyrekte çeyreğin tamamlanmasına 6 dakika kala rakip takımda 9 numarayla oynayan Gonca Karataş sakatlanarak saha kenarına alındı. Devrenin bitmesine 1:13 sn kala 23-23 beraberlikle geçilen maçın ilk yarısını 26-24 konuk takım önde tamamlandı.

Üçüncü çeyrek iki takımın nefes kesen mücadelesine sahne oldu. Çeyreğin büyük bir bölümünü geride götüren meleklerimiz çeyreğin sonunda rakibini yakaladı ve çeyrek 33-33 beraberlikle tamamlandı.

Hatay’ın Melekleri Çekişmeli geçen maçın final periyoduna ağırlığını koydu. Oynadığı güzel oyunla taraftarlardan bol bol alkış alan melekler maçı 52-45 kazandı.

Takımımızda Sandra attığı 14 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Christi de 9 sayı ve 14 ribaundluk performansıyla galibiyette önemli rol oynadı.

Turnuvanın ilk maçında ise Mersin BŞB Spor Ormanspor'u 75-73 yendi.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet