Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İlk Konuk Valilikten

Hatay Valiliği ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ayrıntılı bir rapor sunacaklarını belirterek, Başkan Nazım Culha’dan Arsuz hakkında da bilgiler aldı.

Gündem   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yeni hizmet binasındaki ilk konuğu Hatay Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, HATSU Genel Müdürlüğü Havza Müdürü Garip Sönmez ve DSİ Genel Müdürlüğü Meteoroloji Mühendisi Mehmet Şişman oldu.

Geçtiğimiz günlerde bölgede yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçelerde inceleme yaptıklarını söyleyen Hatay Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, ilçelerde sel riskine karşı alınması gereken tedbirleri belirleyerek Hatay Valiliği ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ayrıntılı bir rapor sunacaklarını belirterek, Başkan Nazım Culha’dan Arsuz hakkında da bilgiler aldı.

Yapılan istişare toplantısının ardından Hatay Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir ve beraberindeki heyet, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Deveci ve Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı ile birlikte Arsuz’da taşma riski taşıyan Soğanlı, Belen, Karagöz ve Belli Dereleri ile Zilli Çayı’nın yanı sıra, dere yataklarında mevcut olan köprü, menfez ve tahkimat duvarlarında teknik bir inceleme gezisi gerçekleştirdi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş