Skip Navigation Links

Belediye İş Başında

Hafta başında etkili olan yoğun fırtınanın etkisi ile sahil kordonunda bulunan yürüyüş yolları ve park alanlarda yaşanan tahribatı İskenderun Belediye

Gündem   A+a-

Hafta başında etkili olan yoğun fırtınanın etkisi ile sahil kordonunda bulunan yürüyüş yolları ve park alanlarda yaşanan tahribatı İskenderun Belediyesi Park Bahçe, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışma sürdürülüyor.
İskenderun Körfezi’nde etkisini iki gün sürdüren etkili fırtına sonucu oluşan dev dalgaların etkisi ile sahil kordonunda oluşturduğu su birikintileri oluşurken, kum ve moloz artıkları sahil şeridine büyük zarar verdi.
Yoğun süren fırtınanın etkisinin bitmesi ile Park Bahçe, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü bakım ve temizlik çalışmasıyla yeşil alanların ve yürüyüş bantları temizlenerek bir iş günü içinde eski haline getirmesi amaçlanıyor.
Aynı zamanda deniz suyunun yeşil alanlar üzerinde bırakmış olduğu ve bu alanların kurumasına sebep olacak olan tuz tabakası için de titiz bir çalışma sürdürülüyor. Ekiplerce, tuz tabakasının etkisinin yok etmesini sağlamak amacıyla, etkilenen alanlar üzerine organik toprak düzenleyiciler serpti.
Çalışmaların bir iş günü içerisinde tamamlanıp vatandaşların kullanabileceği hale geleceği kaydedildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet