Skip Navigation Links

HANİ ALT YAPI?

1 SAATLİK YAĞMUR İSKENDERUN’U SULAR ALTINDA BIRAKTI!!!

Yaşam   A+a-

    İskenderun’da öğleden sonra etkisini gösteren ve 1 saat süren şiddetli yağış hayatı felç etti. Yollar su taştı, trafik tıkandı. İskenderun şehir merkezinde etkisini gösteren Cadde ve sokaklarda kısa sürede biriken yağmur, vatandaşlar ile yollarda bulunan araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Yolların su taşması nedeniyle halk otobüsleri duraklara yanaşamadı. Evlerine gitmek isteyen vatandaşlar, halk otobüslerine muavinlerin yardımı ile binebildiler. Atatürk Anıt alanı da sular altında kalırken Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri rögar kapaklarını açarak suları tahliye etmeye çalıştılar.

 

   Vatandaştan Yusuf Civelek’e “Hani Alt Yapı Bitmişti”

 

    Karşıdan karşıya geçerken zor anlar yaşayan vatandaşlar belediye görevlilerine ateş püskürdüler. Bir önceki dönem İskenderun Belediye Başkanlığı yapan Dr. Yusuf Civelek’in “Alt Yapı Bitti” söylemlerine sinirlenen İskenderun halkı; “alt yapının bittiği yok. İskenderun’un alt yapısı berbat durumda… 1 saatlik yağmur bütün şehri sular altında bıraktı. Karşıdan karşıya geçemez hale geldik. Ya bu yağmur 3 – 4 saat daha yapsaydı” şeklinde veryansınsa bulundular.

 

     Esnaf Ne Yapacağını Şaşırdı!!!

 

    İskenderun Belediyesi mi Hatay Büyükşehir Belediyesi mi?

 

    Öte yandan, iş yerlerine su basan ve yardım talebinde bulunan esnaflar ise İskenderun Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi arasında mekik dokudular. İskenderun belediyesine iş yerlerinin su bastığı yönünde telefon açıp yardım istediklerini anlatan esnaflar; “bizlere bu durum ile Hatay Büyükşehir belediyesinin ilgilendiğini söylediler. Ne yapacağımızı bilemez hale geldik” açıklamasında bulundular.

 


HANİ ALT YAPI?  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Reşit Bebek 15 Ekim 2014 Çarşamba
Çivelek memleketi sahte sihrli gülücüklere boğdu.Dr.civelek şehircilikten ne anlar, onun anladığı vatandşın çalışmayan borusunu çalıştırmaktır,
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet