Skip Navigation Links

Belediye Gençlik Spor Kulübü Oyuncuları Mangal Sefasında!

İskenderun Belediye Gençlik Spor Kulübü, Çarşamba günü Süper Amatör Liginde karşılaşacağı Belen Belediye Spor maçı öncesi moral depoladı.

Spor   A+a-

 

    Sarıseki Kanyon Parkta toplanan futbolculara, kulüp yönetimi tarafından mangal partisi düzenlendi. Kulüp Başkanı Levent Duman, Yönetici Levent Erköse ve Teknik Direktör Mehmet Kurt’un da futbolculara eşlik ettiği mangal partisinde Belen Belediye Spor maçı öncesi galibiyet mesajları verildi.

    İskenderun’u Adına Yakışır Şekilde Temsil Edin

    Futbolcular ile yemek masasına oturan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük ise, futbolcuların arkasında olduklarını ifade edip, belediyenin tüm imkânlarını Belediye Gençlik Spor Kulübü için seferber etmeye hazır olduklarına vurgu yaptı. Futbolcuların kaliteli bir yönetim ile başarılı bir teknik heyete sahip olduğunu kaydeden Gözüküçük; “bizim sizlerden tek beklentimiz İskenderun’u adına yakışır şekilde temsil etmenizdir. İnanıyorum ki sizler bu potansiyele sahip futbolcularsınız. Bizler belediye yönetimi olarak sizlerin her daim arkasındayız. Sizlerden büyük beklentilerimiz var. İskenderun’u başarı ile temsil etmeniz bizlere gurur verecektir” dedi.

 


Belediye Gençlik Spor Kulübü Oyuncuları  Mangal Sefasında! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet