Skip Navigation Links

3. HATAY HOŞGÖRÜ CUP BAŞLIYOR

Her yıl geleneksel olarak Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından düzenlenen “3. HATAY HOŞGÖRÜ CUP” Basketbol Turnuvası

Spor   A+a-

15 Ekim Çarşamba günü TKBL Süper Liginden dört takımın katılımıyla başlıyor.

 

    Yeni sezon öncesinde takımların eksikliklerini görebileceği ve kendilerini değerlendirebileceği turnuvaya Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Liginde (TKBL) mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor, Mersin Büyükşehir Belediyespor, Ormanspor, Edirne Belediyespor bayan basketbol takımları katılıyor.

 

    Sezona topuk yaylası kamp tesislerindeki antrenman ve hazırlık maçlarıyla başlayan meleklerimiz yaptığı hazırlık maçlarındaki başarısıyla Süper Ligde ve Türkiye Kupasında başarılı olacağının sinyallerini verdi.

 

    Hatay Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Nurettin Bilmez; sezon başlangıcından bu yana takımın kurulması ve her türlü desteğin verilmesinde büyük katkıları olan kulüp onursal başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a, Kulüp başkanı Serdar Güven'e teşekkür ederek, hedeflerinin bu sezon TKBL de en azından play-offlar ve Türkiye Kupasında 8'li finallere kalmak ve olduğunu açıkladı.

 

    Turnuvanın ilk günü 15 Ekim Çarşamba saat 16:00’da Mersin Büyükşehir Belediyespor ile Ormanspor maçıyla başlayacak 3. HATAY HOŞGÖRÜ CUP turnuvasının maç fikstürü şu şekilde oldu;

    3.HATAY HOŞGÖRÜ CUP TURNUVASI FİKSTÜRÜ

15.10.2014 ÇARŞAMBA ANTAKYA KAPALI SPOR SALONU

16.00-MERSİN BŞB SPOR & ORMANSPOR

 

18.00-HATAY BŞB SPOR& EDİRNE BLD. EDİRNE SPOR

 

16.10.2014 PERŞEMBE ANTAKYA KAPALI SPOR SALONU

16.00- MERSİN BŞB SPOR & EDİRNE BLD. EDİRNE SPOR

 

18.00-HATAY BŞB SPOR& ORMANSPOR

 

17.10.2014 CUMA

14.00- ORMANSPOR & EDİRNE BLD. EDİRNE SPOR

16.00- MERSİN BŞB SPOR &HATAY BŞB SPOR

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet