Skip Navigation Links

Bu Fabrikada Artık Çelik İş Yok !!! Türk Metal Var ….

Bir arada, kardeşçe yaşamın en güzel örneğini sergileyen Türk Metal sendikası emekçileri bayramlaşma törenlerinde ana temenni, barış ve kardeşlik oldu

Gündem   A+a-

 

    Türk Metal Sendikası Bölge Sorumlusu Metin Önde ve sendika üyeleri Kurban Bayramı münasebeti ile bir araya geldiler.

 

    Kardeşlik barış ve huzurun sürmesi adına bayramın ikinci günü kurbanlar keserek dualar ettiler.

 

    Bayram namazına müteakip başlayan kurban kesimlerinin ardından kısa bir konuşma yapan Metin Önde, bayramlaşma bayram günü yapılırsa hayırlı ı olur bu nedenle bir aradayız. Şunu artık net olarak görmek gerekiyor ki Bu fabrikada artık Çelik İş Sendikası yoktur sadece Türk Metal Sendikası vardır.Ve bunun tartışılacak bir yönü kalmamıştır.Saltanat bitti hizmet başladı, işçinin alın teri ve emeğini alma günüdür.

 

 

 

    Barış Kardeşlik ve Birliktelik İçin

 

    Türk Metal Sendikası Bölge sorumlusu Metin Önde, konuşmasını kurban bayramının anlam ve önemine uygun biçimde şöyle sürdürdü, birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, hep birlikte yaşandığı kurban bayramını karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

 

     Bayramlar, Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği; dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı; müstesna günleri ifade eder. Bayramlarda, geçmiş unutmalı, birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız bu nedenle bir aradayız ve olmaya devam edeceğiz şeklinde konuştu …..

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet