Skip Navigation Links

Nişan’a Atılan İlk Kurşun İmzası..

Gazeteci Rıdvan Kaya'nın nişan merasimi İlk Kurşun Müzesi'nde gerçekleşti.

Magazin   A+a-

 Dörtyol eski Belediye Başkanı Fadıl Keskin'in kızı Aslı Keskin ve Dörtyol basınından Gazeteci Rıdvan Kaya'nın nişan merasimi İlk Kurşun Müzesi ( Atatürk Evi ) bahçesinde bayramın 3. günü geniş davetli topluluğunun iştirakiyle gerçekleşti.

Nişan törenine; İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Cumhuriyet Savcısı İhsan Güngör, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Erzin Belediye Başkanı Ecz. Kasım Şimşek, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Dörtyol İlçe Spor Müdürü Selçuk Kayhan, Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Hatay'ın büyükşehir olması ile birlikte kapanan beldelerin belediye başkanları Mehmet Yurtman, Yusuf Soylu, M. Yaşar Düz, Fatma Görgen Selimoğlu, H. Avni Günal, Türkav Dörtyol İlçe Başkanı Resşit Taşkın, TES 2. Nolu Şb. Sekreteri Yaşar Gürakan, Dörtyol Belediyesi meclis üyeleri başta olmak üzere siyaset ve iş dünyası da nişan törenine iştirak ettiler.

 

Yaklaşık 600 kişinin katıldığı nişan töreninde hoşgeldiniz konuşması yapan Dörtyol eski Belediye Başkanı Fadıl Keskin: "İlk Kurşun Müzesi ilk kurşunun atılmasının bir simgesi. Geçlerimizin de isteği ile evlilik yolunda ilk adımı burada atmak istediler. Bizler de Keskin ve Kaya ailelerinin bu mutlu gününde yakından uzaktan buraya gelerek mutluluğumuza ortak olan tüm misafirlerimiz hoşgeldiniz onur verdiniz. Evlatlarımızın nişanlarının hayırlı uğurlu olmasını diliyor hepinize tekrar hoşgeldiniz diliyorum" dedi.

 

Kur’ân-ı Kerim tilavetinden sonra nişan yüzüklerini kesen Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk; " Rıdvan Kaya ve Aslı Keskin’e bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah tamamına erdirsin" dedi.

Yüzüklerin takılmasından sonra nişanlı çift davetlilerle tek tek ilgilenerek hoşgeldiniz dediler.

Tatlı merasiminden sonra müzik dinletisi ile muhteşem gece sona erdi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet