Skip Navigation Links

Bayramınız Kutlu, Hayatınız Mutlu Olsun

Vatanımız, Türkiye dünyanın en güzel ve en değerli coğrafyalarından biridir.

Gündem   A+a-

 Tarihi, sosyal, kültürel değerlerinin ve birikimlerinin yanı sıra, sahip olduğu yeraltı ve yerüstü kaynakları bu güzel ülkenin 'önemi' çoğaltan zenginlikleridir.

Bizlere düşen, Türkiye'nin hem devlet hem de millet olarak, önüne koyduğu büyük hedeflere ulaşması ve çağdaşlığıyla, demokratik yapısıyla, hukuku, insan hakları adaleti ve refahıyla daha da gelişmesi, güçlenmesi için çalışmak ve tüm dünyaya örnek olmasını sağlamaktır.

İşte bizler, Türk İşçi Hareketinin lokomotif gücü metal işçileri olarak, 'insana sevginin', emeğe saygının' var olduğu her ortamda bu amaçla üretmeye, kazanmaya, kazandırmaya devam edeceğiz.

Mübarek Kurban Bayramı, bu amaçlar doğrultusunda birleşmemiz, kardeşlik, barış ve huzur içinde, mutlu ve aydınlık yarınlara el ele birlikte yürümemiz için bizlere sunulmuş ilahi bir ikramdır.

Bu dilek ve düşüncelerle, başta İSDEMİR'de çalışan değerli kardeşlerimin muhterem eşlerinin ve sevgili evlatlarının olmak üzere, Türk Metal Ailesi'nin tüm bireylerinin, Türk İşçi hareketinin aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramını kutluyor, bu mübarek bayramın hayırlara vesile olmasını dileyerek saygılar sunuyorum.

PEVRUL KAVLAK

TÜRK-İŞ GENEL SEKRETERİ

TÜRK METAL SENDİKASI GENEL BAŞKANI

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet