Skip Navigation Links

308 Parça Giyim 8 Mahalle Muhtarına Dağıtıldı

Türk Hava Kurumu’ndan İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Yaşam   A+a-

 

    Türkiye’de ünlü bir kurum tarafından Türk Hava Kurumu İskenderun Şubesine yapılan bağış, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere mahalle muhtarlarına teslim edildi. Bayramlık kıyafetlerin bulunduğu yardım kolileri, Türk Hava Kurumu İskenderun Şubesi tarafından ihtiyaç sahiplerinin yaşadığı mahalle muhtarlarına teslim edildi.

 

 

    308 Parça Giyim 8 Mahalle Muhtarına Dağıtıldı

 

    Toplamda 308 parça giyim eşyası olan kolilerin İskenderun’da belirlenen 8 mahalle muhtarına eşit bir şekilde dağıtıldığını kaydeden Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Başkanı Semir Bulut;”bize daha önce bir hava kurumu sevdalısı tarafından bağışta bulunuldu. 308 parça giyim eşyası. Eşit bir şekilde bölmeye çalıştık. 8 mahalle muhtarımıza bugün bu paketleri dağıtıyoruz” dedi.

 

    Paylaşımın Örneğini Yaşıyoruz

 

    Gerçekleşen yardımdan ötürü muhtarlar adına bir teşekkür konuşması yapan Piri Reis Mahallesi Muhtarı Sabit Dreyfioğlu ise; “yine bir bayram yaklaşıyor. Geleneklerimiz, göreneklerimize göre bir bayramda daha paylaşım yapılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yardımda bulunan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

 

    Şehit ve Gazi Ailelerinin Çocuklarına Eğitim Vereceğiz

 

    Öte yandan, Kurban bayramında kurbanlık derilerinin Türk Hava Kurumu tarafından yürütülen bir çalışma ile toplanacağını açıklayan Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Başkanı Semir Bulut; “derilerden toplanan gelirler ile şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına Türk Hava Kurumunda Eğitim

Vereceğiz. Kurban derileri de makbuz karşılığında alınacaktır” dedi.

 


308 Parça Giyim 8 Mahalle Muhtarına Dağıtıldı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet