Skip Navigation Links

Sorunlarımızı çok daha çabuk çözeceğine inanıyoruz

SGK İl Müdürü Bal, Muhasebeciler Odasını ziyaret etti.

Gündem   A+a-

    Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)Hatay İl Müdürü Hamit Bal, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

    İskenderun SMM Odası Başkanı AlaaddinÖzbülbül ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Oda olarak Yakın zamanda içimizden biri olarak gördüğümüz müdürümüz Hamit Bal’ı Bu günde il müdürümüz ekibiile birlikte odamızı ziyarete geldi. Sorunlarımızı çokdaha çabuk çözeceğine inanıyoruz. Yeni çıkan 6552 sayılı yasada SGKY’ı ilgilendiren ve önümüzdekigünlerde çıkacak olan uygulama genel tebliği ile ilgili tekrar biraraya geleceğiz.

 

   Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi. Ziyarette konuşan SGK İl Müdürü Hamit Bal ise, “içinizden biri olarak yetişerek, aşağıdan yukarıyadoğru şu anki yerimize geldik. Antakya’da Sosyal Güvenlik kurumu içerisinde yetişen sizlerden biri olarak daha iyi hizmet vereceğime inanıyorum ve sizler bizim için bir köprü olacaksınız. Bu bağlamda hem İskenderun hem de il genelinde yapacağımız çalışmalarla halkımıza daha kaliteli hizmet vereceğimize inanıyorum. Halk Arasında torba yasa olarak belirlenen af diye nitelendirilen ve bizim yapılandırma diye nitelendirdiğimiz yasanın uygulama genelgesi çıktığında birlikte toplanıp değerlendireceğiz konunun hakimi olarak sizlerle birliktepaylaşacağız” dedi.

 


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet