Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sel Felaketinde Ölen Marketçi Toprağa Verildi

Hatay’ın Erzin ilçesinde sel felaketinde hayatını kaybeden market işletmecisi toprağa verildi.

Yaşam   A+a-

 

      Hatay'ın Erzin ilçesinde sel felaketinde hayatını kaybeden market işletmecisi toprağa verildi. Başlamış Mahallesi'nde defnedilen Osman Başaran'ın eşi olan Gülzübeyde Başaran'ın ise halen kayıp olduğu arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Gülzübeyde Başaran için de eşinin yanı başında mezar kazıldı.

 

    Erzin ilçesinde Kaplıcalar olarak bilinen Ilıcalar'da eşi Gülzübeyde Başaran ile birlikte market çalıştıran Osman Başaran (56), şiddetli yağışın sele dönüşmesi ile evine geçmek isterken eşi ile birlikte akıntıya kapılmıştı.

 

 

    Osman Başaran'ın cenazesi dün Sabah dere boyunda bulundu. Başaran'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından Başlamış Mahallesi'ndeki kardeşi Ali Başaran'ın evinin önüne getirildi. Burada gözyaşlarına boğulan aile fertleri ve yakınları, feryatlarıyla yürek dağladı. Kılınan cenaze namazının ardından Başaran'ın cenazesi, mahalle mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

    Osman Başaran'ın eşi olan Gülzübeyde Başaran'ın ise, halen kayıp olduğu arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. 2 çocuk sahibi olan Osman ve Gülzübeyde Başaran çiftinin mezarları da yan yana kazıldı.

 

    Kardeşi Osman Başaran'ın evinden dışarı çıktığı anda eşiyle birlikte sel sularına kapıldığını iddia eden kardeşi Ali Başaran, "Kardeşim her yaz burada market çalıştırır kendisi emekli. Hem yayla yaylar hem de vaktini burada geçirirdi. Sel sularından kaçmak isterken evin dışına çıktığı anda hanımı ile birlikte sel sularına kapıldı. Kendisini bulduk eşini halen bulamadık. Arama çalışmaları devam ediyor, iki de oğlu vardı" dedi


 

 Sel Felaketinde Ölen Marketçi Toprağa Verildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar