Skip Navigation Links

Kalbimiz Erzin’le

Culha, acil ihtiyaç duyulan ekipman ve araç-gereç gibi her konuda, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Gündem   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Erzin’de sel nedeniyle meydana gelen can kayıpları ve hasardan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek’i de arayarak geçmiş olsun dileklerini telefonla ileten Culha, acil ihtiyaç duyulan ekipman ve araç-gereç gibi her konuda, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Yaraların sarılması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade eden Başkan Nazım Culha, “Dün akşam saatlerinde Erzin’de aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen sel felaketinde 3 kişinin öldüğü, 4 kişinin de kayıp olduğu bilgisini üzüntü içerisinde öğrendim. Sele kapılarak kayıp olduğu değerlendirilen 4 vatandaşımız için arama kurtarma çalışmaları, AFAD ekiplerinin yanı sıra Adana Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü, Devlet Su İşleri ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yoğun bir biçimde sürüyor. Bu vatandaşlarımızın da sağ salim kurtarılması için dua ediyoruz. Yaşanan sel felaketi nedeniyle bölge halkının yaşadığı üzüntüyü paylaşıyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Sel felaketi nedeniyle mağdur olan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet