Skip Navigation Links

MMK Metalurji En Büyük Yabancı Yatırımcı..

MMK Metalurji’yi ziyaret eden HATİAB Başkanı İbrahim Güder: MMK Metalurji En Büyük Yabancı Yatırımcı.. dedi.

Ekonomi   A+a-

 

    HATİAB üyesi olan Rusya'nın demir-çelik devi MMK Metalurji A.Ş. Hatay’da yaptığı Demir çelik fabrikası ile bir defada yapılan 2, 6 milyar dolarlık yatırımı ile en büyük yabancı yatırımcı unvanını koruyor.

   HATİAB Genel Başkanı İbrahim Güder ile Hatay Şube Başkanı Mehmet Ali YÜKSEL, MMK'nın Genel Müdürü Vitaly Viladimiroviç GALKİN ile İnsan kaynakları ve İdari İşler Direktörü Halil KÜRKÇÜ'ye nezaket ziyaretinde bulundular.

 

    Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği Başkanı GÜDER Dernek hakkında MMK Genel Müdürü Mr.Vitaly Viladimiroviç GALKİN'e şu bilgileri verdi.

    "HATİAB Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneğimiz yaptığı etkinlikler, üyelerimizin problemlerinin çözümüne sağladığı hızlı katkılar, ekonomiye verdiği katma değer ve istihdam, üye potansiyelleri, sosyal sorumluluk çerçevesinde verdiği öğrenci bursları, vs. gibi özellikleri nedeniyle ülkemizdeki ilk 10 dernekten biridir. Bugün itibarıyla üyelerimizin 20 Milyar dolarlık iş hacmi ve 48 binlik istihdamla ülke ekonomisine katkı vermekteyiz. Sosyal sorumluluk çerçevesinde derneğimiz çok duyarlı davranmaktadır. Geleceğimizi şekillendirecek olan üniversite öğrencisi gençlerimizi çok önemsiyoruz. Bu nedenle maddi imkansızlık içerisinde olan 436 üniversite öğrencisi geçlerimize her ay düzenli burs vermekteyiz. Nasip olursa 2014-2015 eğitim yılında verilecek burs sayısını 550' ye yükselttik. Hatay'daki sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisindeyiz. Ticaret odaları, Ticaret Borsaları ve diğer oda temsilcilikleri ile sık sık bir araya gelerek Hatay için neler yapabileceğimizi istişare etmekteyiz. Hatay'ımızın kalkınması için tüm dinamiklerle görüşmelerimizi sürdürmekteyiz. İstanbul'da 2013-2014 döneminde Üniversite Eğitim-Öğretimi gören 436 Hatay'lı öğrenciye BURS verdik.İnşallah bu 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde BURS sayımız 550 Öğrenciye çıkacaktır. Ayrıca, HATİAB Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği önderliğinde 500' ü kız 500' ü erkek olmak üzere 1.000 Kişilik HATAY'lılar Öğrenci Yurdu ve Yaşam Kompleksi yaptıracağız. Arsa yeri tespit edildikten sonraki tüm aşamalar için her şey hazır. Arsa yeri temini gerçekleştikten sonra Öğrenci Yurdu projelendirilip maksimim bir yıl içinde tamamlayıp öğrencilerimizin hizmetine açmayı hedefliyoruz"dedi.

    MMK Genel Müdürü Mr.Vitaliy Viladimiroviç GALKİN Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği üyesi olmaktan dolayı ve HATİAB Genel Başkanı İbrahim GÜDER ile HATİAB Hatay Şubesi Kurucu-Başkanı Mehmet Ali YÜKSEL'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve 27 Eylül 2014 Cumartesi Günü Saat. 14:00'te merkezi İstanbul / Beşiktaş'ta bulunan HATİAB Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneğini ziyaret edeceklerini söylediler.

    HATİAB Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği Başkanı GÜDER, MMK Genel Müdürü Vitaly Viladimiroviç GALKİN ile MMK İnsan kaynakları ve İdari İşler Direktörü Halil KÜRKÇÜ'nün göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür edip başarı dileklerini ilettiler.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet