Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Milletvekili Türkoğlu: 'Olay Abartılı, Yanlı Ve Saptırılmış'

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ise olayın saptırıldığını iddia etti. Savcının görüntüleri istediğini, kişinin tespiti için emniyet m

Gündem   A+a-


 
Milletvekili Türkoğlu: "Olay Abartılı, Yanlı Ve Saptırılmış"
 
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ise olayın saptırıldığını iddia etti. Savcının görüntüleri istediğini, kişinin tespiti için emniyet müdürünün de teşhis amacıyla ekibi hizaya dizdiğini söyleyen Türkoğlu, "Bu durum, savcı ile emniyet müdürümüzün insiyatifidir" dedi.
 
Olayın yaklaşık 1 ay önce yaşandığını ifade eden Türkoğlu, "Olayın temelinde gençlik kolları başkanımız var. Orada bir tartışma olmuş. Ben o sırada meclis çalışmalarındaydım. Ankara'dan İlçe Emniyet Müdürünü aradım ve olayın büyümemesini rica ettim. Kantini işleten Ömer'le benim oğlum iyi arkadaşlar. Bu yüzden danışmanımla birlikte Ömer'in ziyaretine gitmişler. Olayın öncesi olduğu için çocukların ziyareti, polisler arasında. Arka çıkmaya gelenler oldu' diye düşünenler olmuş. Tartışma ve tartaklama da olmuş" dedi.
 
Hizaya Dizin Demem Mümkün Değil
 
Olayın adli ve idari boyutunun olduğunu belirten Milletvekili Türkoğlu, "Olay savcılığa intikal ettirilince savcı hanım görüntüleri istemiş. Kişinin tespiti için ilçe emniyet müdürümüz de teşhis amacıyla ekibi hizaya dizmiş. Olayın faili bu şekilde belirlendi. Bu durum, savcı ile emniyet müdürümüzün inisiyatifidir. Olayın failini daha sonra açığa aldılar. Benim hizaya dizin demek gibi bir şey söylemem mümkün değil. Müdürün tasarrufunda gelişen bir olaydır. Kaldı ki olayla ilgili yaşandığı andan sonra ne vali ne de emniyet müdürünü aramadım. Görevden alınan polise ilgili, ? O'nun da çocuğu var' diyerek aradım. Tekrar göreve döndü. Farklı bir ilçede çalışmaya başladığı için ağrına gitmiş olabilir. Yaşananlar idarenin kendi iç tasarrufudur" açıklamasını yaptı.
Türkoğlu, kendisinin vekillik ve öncesinde belediye başkanlığı görevi süresince emniyetle iç içe bir insan olduğunu belirterek, "Ben polisime, askerime en ufak bir sıkıntı gelsin istemem" dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş