Skip Navigation Links

Birliğin,Beraberliğin Temelinde Esnaf Vardır

Her yıl geleneksel olarak Eylül ayının 3. haftasında kutlanan “Ahilik Haftası” kapsamında Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

Ekonomi   A+a-

(HESOB) Başkanı A.Kadir Teksöz, oda başkanları ve çok sayıda esnaf, Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.

    Sıcak ve samimi sohbet şeklinde geçen ziyarete Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Teksöz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, çok sayıda Oda Başkanı ve esnaf katıldı.

    Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette, duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Savaş, dışarıdan pek çok unsurun ilimizi karıştırmaya çalıştığı ortamda, bu günlere gelişimizde, bu şehrin ahenginin, renginin bozulmayışında, insanların birbirine sevgiyle bakmasına devam edişinde Hatay esnafının büyük katkısının olduğuna vurguladı, Savaş; “Bu esnaf bir çok sıkıntısını içine gömdü, borçlarını ödemek için bir çok borç aldı ama bu şehrin huzuruna katkı sağlamaya devam etti ve etmeye de devam ediyor. Bu hareketlerinden ötürü esnafımızı tebrik ediyorum ve bayramlarını kutluyorum. Bizi burada onurlandırdığınız için tüm esnaf arkadaşlarımıza, başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

    Güzel bir Türkiye’nin ilinde birliği, beraberliği ve kardeşliği medeniyet şehrinde, mozaik bir ilde ahilik kültürünü kutlamak çok büyük bir şeref ve büyük bir gurur olduğunu belirten HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz, “Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin bu etkinlikler çerçevesinde göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ediyoruz” dedi.

    Yapılan konuşmaların ardından HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz, Başkan Savaş’a çiçek takdim etti. Daha sonra günün anısına ziyareti gerçekleştiren heyet ve Başkan Savaş hatıra fotoğrafı çekildiler.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet