Skip Navigation Links

İSDEMİR Ciddi Bir Bilgi Birikimi ve İnsan Kaynağı Oluşturdu

Mega Kent Algısını, Kurumsallaşma ve Doğru İnsan Kaynağı ile Yaratmalıyız.

Gündem   A+a-

 Kısa adı MÜSİGEM TTO olan ve Mustafa Kemal Üniversitesi öncülüğünde gerçekleştirilen, Üniversite - Sanayi İşbirliği Geliştirme ve Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama Araştırma Merkezi, İnsan Kaynakları konu başlığı altında 2.Kurumsal İnsan Kaynakları Ve Yönetimi Zirvesini İskenderun Anemon otelde düzenledi. Organizasyona şirketimiz adına İSDEMİR İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burtay KORALTAN konuşmacı olarak katıldı.

Mega Kent Algısını, Kurumsallaşma ve Doğru İnsan Kaynağı ile Yaratmalıyız.

Organizasyonda konuşan İSDEMİR İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burtay KORALTAN ‘Her şeyden önce nasıl bir bölgede yaşadığımızın farkına varmalıyız. Ülkemizde şu anda Mega Kent dendiğinde aklımıza hiç şüphesiz İstanbul, Gebze’den başlayan ve Çatalca’ya kadar uzanan bölge geliyor. Geriye ise yaklaşık 10 milyon nüfusu barındıran ve Mersin, Adana, Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep’i içine alan bölgemiz kalıyor. Bence İstanbul havzasından sonra en büyük Mega Kent potansiyeline sahip alan hiç şüphesiz bizim bölgemiz. Biz aslında Mega Kentte yaşamaya başladık. Ancak bölge insanı bunun farkında değil. İşte bu algıyı oluşturmak bizim elimizde. Mega Kent algısını Kurumsallaşma ve doğru insan kaynağı ile yaratabiliriz.’ Dedi.

İSDEMİR, Bölgemizde Ciddi Bir Bilgi Birikimi Ve İnsan Kaynağı Oluşturmuştur.

40 yıldır Ülke ekonomisine can veren şirketimiz ile ilgili de örnekler veren İSDEMİR İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burtay KORALTAN ‘Şirketimiz 40 yıldır Türkiye ekonomisine can vermektedir. İSDEMİR’in Ülke ekonomisine katkısı yılda 1 milyar dolara ulaşmıştır. Özellikle 2006 yılından itibaren başlayan Modernizasyon ve Dönüşüm Yatırımlarımız, yeni teknolojileri kullanan ve eski ile yeniyi harmanlayan ciddi bir bilgi birikimi ve insan kaynağını oluşturmuştur. Başarıya ulaşmak için kurumsal sermayeyi bölgemize çekebilmeli ve kurumsallığa inanan bölge sermayesinin de farklı sektörlere yatırım yapmalarını sağlamalıyız.’ Dedi

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet