Skip Navigation Links

Yaşatan Doktor Yine İş Başında!!!

İskenderun’da Özel Gelişim Hastanesinde Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr. Özkan Özger,

Sağlık   A+a-

mucize bir kurtarma operasyonuna daha imza attı. İskenderun halkının “Yaşatan Doktor” olarak tanıdığı Özkan Özger, trafik kazasında ağır yaralanan bir genci, yaşama tutundurdu.

    Öldü Denilen Hastaları Yaşatıyor!

    Arsuz İlçesinde 29 Temmuz 2014 tarihinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü olan Onur Çetin (26) süratli bir arabanın motosikletine arkadan çarpması ile ağır yaralanmıştı. Olay yerinde kalbi duran ancak yapılan kalp masajları ile hayata tutunan Onur Çetin, önce İskenderun Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan müdahalelerin ardından yaşama dair hiçbir umut vermeyen Çetin, Özel Gelişim Hastanesine sevk edildi. Çetin ile bizzat yakından ilgilenen Dr. Özkan Özger, Yoğun Bakım Ünitesinde 17 gün müdahalede bulunduğu hastasını 3 günde serviste misafir edip eski sağlığına kavuşmuş bir şekilde hastaneden taburcu etti. Yaşananların şaşkınlığını bir türlü üzerinden atamayan Çetin ailesi ise Dr. Özkan Özger’e teşekkür ettiler.

    Tek Hatırladığım Hayata Tekrar Dönmek…

   Kaza anını hiçbir şekilde hatırlamadığını söyleyen 26 yaşında ki Onur Çetin; “hiçbir şey hatırlamıyorum. Sadece bana söylenen kaza yerinde kalbimin durduğu. Ve tek bildiğim Dr. Özkan Özger’in beni tekrardan hayata döndürmesi” dedi.

    Dr. Özger; “Onu Böyle Görünce Biz Mutlu Olduk”

    Hastanın hastaneye geldiğinde beyin kanaması ve beyin ödemi olduğunu kısmen de felçli olduğunu anlatan Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr. Özkan Özger ise; “Onur, bir motosiklet kazasını takiben hastanemize getirilmişti. Ve şuuru kapalıydı. Tabi Acil Serviste gördükten sonra derhal yoğun bakıma yatışını verip acilen ameliyata aldık. Beyin kanaması ve ciddi bir beyin ödemi vardı. Uzun bir süre yoğun bakımda yattıktan sonra yavaş yavaş bir şekilde şuuru açıldı. Şuanda da herhangi bir nörolojik bulgusu yok. Konuşuyor, kol ve bacaklarda kısmi felci vardı şu an hepsi düzeldi. Onu böyle görünce biz daha çok mutlu oluyoruz” dedi.

    17 Yıl Yurt Dışında Kaldım da…

    Baba Rasim Çetin’de duygulu bir konuşma yaptı. 17 yıl yurt dışında çalıştığını söyleyen Rasim Çetin; Allah’ıma çok şükür ki böyle bir doktor ile karşılaştık. Ben 17 yıl yurt dışında kaldım. Burada oğlum 17 gün yoğun bakımda kaldı ama yaşadıklarım bana hiç bu kadar zor gelmedi” diye konuştu.

    Bu Doktor İskenderun İçin Bir Şans

    Oğlunu yeniden karşısında sapasağlam gören anne ise; “Bu bizim için bir mucize. Sizin gibi bir doktorun burada bulunması İskenderun için büyük bir şans” dedi.

 


Yaşatan Doktor Yine İş Başında!!!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet