Skip Navigation Links

LEKESİZ Payas’ta veda ziyaretlerine bulundular

Hatay Valisi iken Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Hatay Valisi M.Celalettin LEKESİZ Payas’ta veda ziyaretlerine bulundular.

Gündem   A+a-

 

   Hatay Valisi iken Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Hatay Valisi M.Celalettin LEKESİZ veda ziyaretlerine başladı. İlçemizi de ziyaret eden Vali LEKESİZ Payas Kaymakamı  İrfan DEMİRÖZ, İlçe Daire Müdürleri, Esnaf Odası, Esnaf Kefalet Odası, Şoförler OdasıBaşkanlarıyla, vatandaş ve Kamu Görevlileriyle vedalaştı. İlçede yapılan Kamu yatırım çalışmalarından dolayı İlçemiz Kaymakamına ve emeği geçen İlçe’ de ki herkese teşekkür ve takdirlerini ileterek, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her zaman çalışanın yanında olacağını belirtti. Payas Kaymakamı  İrfan DEMİRÖZ, Vali LEKESİZ’ e İlçemizde yapmış olduğu hizmet ve desteklerinden dolayı İlçe adına şükran belirtisi olarak şilt takdim etti.

   Payas Kurucu Kaymakamı iken Amasya Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam DEMİRÖZ’ e Payas'ta yapmış olduğu başarılı kuruluş çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar dileyen Vali LEKESİZ ardından Payas OSB ziyaretini yapıp vedalaşarak başarılar diledi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet