Skip Navigation Links

Bahçeşehir Koleji 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına MERHABA Dedi...

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel tarafından kentimize geçen yıl kazandırılan İskenderun Bahçeşehir Koleji,

Eğitim   A+a-

güçlenen kadrosu ve artan öğrenci sayısıyla 2014-15 eğitim öğretim yılına başladı.

    15 Eylül Pazartesi sabahı okullarına gelen öğrenciler, kahvaltıya inmeden önce, havanın yağışlı olması nedeniyle fuaye alanında toplandılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Okul Müdürü Sefai Server Dik, İskenderun Bahçeşehir Koleji ailesine hitaben yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diledi. Tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere, yeni dönemin sağlık ve başarılar getirmesini temenni ederken, geçtiğimiz yıl TEOG sınavı yerleştirme sonuçlarında okul olarak elde ettikleri başarının büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu sözlerine ekledi. Dik sözlerini, Atatürk'ün küçük hanımefendiler, küçük beyefendiler diye hitap ettiği öğrencilere, O'nun açtığı yolda, Bahçeşehir Koleji rehberliğinde inançla, azimle ilerlemelerini öğütleyerek bitirdi. Okul Müdürünün ardından, okulun ilk mezunları adına bir öğrenci konuşma yaptı. Son olarak bir öğrenci İlköğretim Haftası konulu şiirini okudu.

    Enver Yücel'in, yeni eğitim öğretim yılı açılış konuşmasının tüm Bahçeşehir Kolejleri'nde ve Kolejlerin sosyal medya sayfalarında eşzamanlı olarak yayınlanmasıyla derslere başlayan İskenderun Bahçeşehir Koleji'ne biz de başarılar diliyoruz.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet