Skip Navigation Links

Kahvaltımı Yaptım Meyvem Çantamda

Hatay Toplum Sağlığı Merkezince ilkokul öğrencilerine yönelik yürütülen “Kahvaltımı Yaptım Meyvem Çantamda” projesi kapsamında

Eğitim   A+a-

İskenderun İlçesinde seçilen 23 Nisan İlkokulunda minik öğrenciler ile kahvaltı yapıldı. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven’in de eşlik ettiği proje de, Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Volkan Yeter, Dr. Müge Tellioğlu ve Diyetisyen Uzman Elif Uyar minik öğrenciler ile kahvaltı yaparak sabah kahvaltısının önemine dikkat çektiler.

 

    120 Öğrenciye Sabah Kahvaltısı

     Projenin Hatay kapsamında belirlenen okullarda Hatay Toplum Sağlığı merkezince yürütüldüğünü kaydeden Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Volkan Yeter, 23 Nisan İlkokulunda 120 öğrenciye kahvaltı verdiklerini amaçlarının ise sabah kahvaltısına dikkat çekip çocukların fiziksel ve dengeli gelişimlerinin sağlanması olduğunu söyledi.

    Milli Eğitim Müdüründen Anne ve Babalara Mesaj

    Hatay Toplum Sağlığı Merkezince yürütülen “Kahvaltımı yaptım meyvem çantamda” projesinin önemine vurgu yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven ise, anne ve babalara seslenip sabah kahvaltısının önemsenmesine vurgu yaptı. Kendilerine hazırlanan kahvaltı menüsü ile sıralarında sabah kahvaltısı yapan minik öğrencilere seslenen Diyetisyen Uzmanı Elif Uyar’da sabah kahvaltısında ne tüketilmesi gerektiğini anlattı. Öğrencilerde haber ekibimize konuşarak sabah kahvaltısında ne yediklerini anlattılar.

 


Kahvaltımı Yaptım Meyvem Çantamda  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet