Skip Navigation Links

İTSO Kuveyt-Türk'le Protokol İmzaladı

Kuveyt Türk'ün, tüm Türkiye genelinde gerçekleştirdiği, KOBİ'leri desteklemeye yönelik işbirliği protokolleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile d

Gündem   A+a-

 
İTSO Kuveyt-Türk’le Protokol İmzaladı
 
Kuveyt Türk’ün, tüm Türkiye genelinde gerçekleştirdiği, KOBİ’leri desteklemeye yönelik işbirliği protokolleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile devam etti.
 
Kuveyt Türk, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile 25 Nisan 2011 Pazartesi günü gerçekleştirdiği kredi protokolü sonucunda odanın kayıtlı üyelerine çok uygun koşullar altında kredi hizmeti vermeye başladı. Oda ile yapılan protokoller çerçevesinde İskenderun bölgesi genelinde faaliyet gösteren KOBİ’lerin ticaret hacimlerinin geliştirilmesi hedefleniyor.
 
İmzalanan protokole İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Binbay, Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Göçmen, Yönetim Kurulu Başkanvekili Sanem Akpınar, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Tezcan, Adnan Mursaloğlu Servet Uğutmen ve İTSO Genel Sekreteri H. İbrahim Kocadölü katıldı.
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı tüm üyelerin faydalanabileceği bu kredi hizmetine ilişkin imza törenlerine katılan Kuveyt Türk İskenderun Şube Müdürü Turgay Kılınç, sanayi ve ticaret odaları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile imzalanan bu tip kredi protokollerinin, işletmeleri her geçen gün artan rekabet ortamında finansal anlamda daha rekabetçi kılmak için yapıldığını söyledi.
 
Turgay Kılınç : “İskenderun’da yer alan her iki ticaret odası ile yapılan protokoller önümüzdeki dönemde Anadolu’nun diğer illerindeki meslek, ticaret, sanayi odaları ve kalkınma ajansları ile de devam edecek.” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet