Skip Navigation Links

HASSA KAYMAKMI BÜLENT TEKBIYIKOĞLU’NA VEDA YEMEĞİ

Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIOĞLU’nun Bitlis –Ahlat Kaymakamlığına atanması nedeniyle onuruna veda yemeği verildi.

Yaşam   A+a-

    23 Eylül 2011tarihinden buyana yaklaşık 3 yıldır Hassa’da Kaymakamlık görevini yürüten Kaymakam, Bülent TEKBIYIKOĞLU ‘nun onura verilen yemeğe;

     Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU, eşi Arzu TEKBIYIKOĞLU, Hassa Belediye Başkanı Abdurahman Demirel ve Belediye Başkan Yardımcıları, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gürkan Kabakçı, Cumhuriyet Savcıları, Sulh Ceza Hakimleri, Sınır Bölük Komutanı Yüzbaşı Deha Karasimav ,İlçe Emniyet Amiri Hasan Kılınç ,Hassa Eski Beledide Başkanı Mehmet Karataş,Sivil toplum Örgütleri Başkanları, kurum amirleri , muhtarlar ve çalışma arkadaşları katıldılar.

    Hassa Belediyesinin himayelerinde,ilçe Kaymakamlığını organizasyonunda düzenlenen veda yemeği programı çerçevesinde ,Hasa Kaymakamı ile beraber çalışan bazı muhtarve bazı kurum amirinin yanı sıra ,Hassa Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı ve eski Belediye Başkanı, Kaymakamla ilgili görüş ve düşüncelerini ,ilçeye katkılarını özetlediler.

 

   Hassa Belediye Başkanı Abdurahman DEMİREL yaptığı konuşmada;

“Beraber çalıştıkları süre içerisinde uyumlu bir profil çizdikleri ifade eden,Başkan DEMİREL,

    “Kaymakamımızın,İlçemiz Hassa için büyük bir cesaretle,azim ve gayretle çalıştığına hepimiz şahit olmuşuzdur.Gayretleriyle,bir araya gelme kültürünü oluşturduk.Teşvikleriyle ilçemizde Sanayici ve İşadamları Derneği kuruldu.Meyve üreticiler birliği kazandırıldı.Projeler konusunda ilçemiz diğer ilçeleri göre uzun ara geride bıraktı.Özellikle tarım alanında büyük çığır açıldı.AB hibe ve desteklerinden iş adamlarımız faydalandı.Gider yak Diyarbakır’a giderek,oradaki taş işleme atölyeleri gezildi.İnşallah yakın zamanda ,Hassa patentli yalak taşı işleme atölyesini kuracağız.dedi.

   Başkan DEMİREL,

    Kaymakam TEKBIYIKOĞLU’nu önümüzdeki yıllarda daha üst makamlarda görmeyi umut ettiklerini ,sözlerine ekledi.

 

   Hassa kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU ise ,

 

“Can kafeste,durmaz uçar,

Dünya bir handır,konar göçer,

Ay dolanır yıllar geçer,

 

Dostlar beni hatırlasın.

Can bedenden ayrılacak,

Tütmez baca yanmaz ocak,

Selam olsun,kucak kucak

Dostlar beni hatırlasın.;dizeleriyle başladığı konuşmasına;

    “Yaklaşık üç yıllık Hassa Kaymakamlığı hizmetimizde,bütün kurum ve kuruluşlarımızla uyum içersinde ortak alıklımızı kullanarak bir çok hizmetlere imza attık.

    Hassa’ya geldiğimiz haftalarda,biliyorsunuz haftada birkaç can kaybı yaşanıyordu.O sırada bu işin düzeleceği yoktu.Gerek karayolları, gerekse özel idare bu işin üstesinden gelememişti.Ama bu işin bitirilmesi gerekiyordu.Biz yetki ve sorumluluğu üzerimize alıp yaklaşık 8-9 aylık kısa bir zaman zarfında, çok hızlı bir şekilde Karayolları tarihine geçecek şekilde Hassa-Kırıkhan arası bölünmüş yolunu çalışma arkadaşlarımızla tamamladık.

    Köylerimizin içme sularını ve yollarını bitirdik.İlçemize onlarca okul kazandırdık.Çocuklarımızı birleştirilmiş sınıflardan kurtardık.Belediye başkanlarımızın da doğal üyesi olduğu Sosyal Yardımlaşma vakfından kimsesiz ve muhtaç ailelerimize yüzlerce ve yaptık.Yine yakında ihalesi yapılacak olan 248 adet konut projesini hayata geçirdik.

    İlçemizde proje kültürü henüz gelişmemişti.Bu konuya ağırlık vererek,geçen yıl 264 proje yaptık.Bunların bir çoğu geçti.16 trilyon lira ilçemize girdi sağlandı.

     Bütün bunları yaparken vicdanımız rehber edindi.İmkanları adil bir şekilde ,ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya çalıştık.

     İlçemizi özellikle tarım ve eğitim alanında önemli bir seviyeye getirmeye ulaştırdık.”dedi

 

    Hassa-Dörtyol yolunun,Amanos Tünelinin hayata geçirilmesiyle,önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Hassa nüfusunda patlama yaşanacağını ifade eden TEKBIYIKOĞLU,

   Hassa ,bu tünelle makus talihini yenecektir” ded.

 

 

   Hassa Belediye Başkanı Abdurahman DEMİREL,Kaymakam TEKBIYIKOĞLU’da , Hassa’ya hizmetlerinden dolayı bir plaket verdi. Toplu resim çekiminin ardından program sona erdi.

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet