Skip Navigation Links

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI NAZMİ EROL GÖREVE BAŞLADI

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca’nın Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığına atanması ile boşalan

Ekonomi   A+a-

Vergi Dairesi Başkanlığı koltuğuna Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol atandı.

     Hatay’a gelerek görevi eski Başkan Kazı Karaca’dan teslim alan Başkan Nazmi Erol Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Kazım Karaca’ya Hatay’da bulunduğu süre içerisi de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

     1987 yılında memur olarak başladığı meslek hayatına memuriyet basamaklarını başarılı bir şekilde çıkan Nazmi Erol “Maliye Bakanlığı teşkilatına memur olarak girdiğimden bu yana gerek çalışanlarımızın gerekse mükelleflerimizin sıkıntılarını en iyi bilenlerden biriyim. Çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur. Hatay benim için ve ülkemiz için çok önemli bir yerde olup; Vergi geliri konusunda üst sıralarda yer almaktadır. Vatandaşlar ve Çalışanlarımız olarak Vergi gelirini adil bir şekilde en üst sıralara taşımak boynumuzun borcudur” dedi.

    Hatay’da görev yapmanın kendisi için büyük onur ve sevinç kaynağı olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Nazmi Erol kapısını 24 saat tüm vatandaşlara açık olduğunu her türlü sorun ve öneriler bütün çalışanlar olarak dinlemek ve çözmek üzere hazır olduklarını söyledi.

 

    NAZMİ EROL KİMDİR

    Memuriyetteki görevine 27.04.1987 tarihinde Yozgat ili Boğazlıyan Vergi Dairesinde Yoklama memuru olarak başladı.

    Manisa ve Tokat illerinde Gelir Şefliği ve Müdür Yardımcılığı, Samsun Çarşamba Vergi Dairesi Müdürlüğü, Samsun Vergi Dairesi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

    İşletme yüksek lisans mezunu olup, 23.07.2014 tarihinde atandığı Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı görevine atandı.

   Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet