Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

GAZİLER DERNEĞİ, BAŞKAN SAVAŞ’I ŞİİRLE ANLATTI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Ramiz Bakır ve üyeleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a

Hatay   A+a-

nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Savaş’a yazılan şiir dikkatleri çekti.

     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş; “Her daim gazilerimizi, gazi ve şehit ailelerimizi ziyaret ediyor hal ve hatırlarını soruyoruz. Şehitlik ve gazilik mertebesi çok önemli bir mevkidir. Vatan uğruna şehit olan evlatlarımızın, gazilik unvanına kavuşan ecdadımızın maneviyatına ve geride bıraktıkları ailelerine sahip çıkmak en büyük görevimizdir” dedi.

    Ziyarette konuşan Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Ramiz Bakır ise Başkan Savaş’ın, derneklerine sürekli destekte bulunduğunu ve katkı sağladığını ifade ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bu görevi fazlasıyla iyi bir şekilde yerine getireceğine güvenimiz ve inancımız tamdır. Sayın Belediye Başkanımızı memleketimizde gerçekleştirmiş olduğu cesaretli hizmetlerinden ötürü kutluyoruz ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

    Yapılan konuşmaların ardından Başkan Savaş’a ithafen Araştırmacı Yazar ve şair Ali Dal tarafından yazılan “Hatay ve Ayak İzi Temiz Bir Başkan” adlı şiir okundu. Okunan şiirden oldukça duygulanan Başkan Savaş, Yazar ve şair Ali Dal’a ve tüm dernek üyelerine teşekkür etti.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar