Skip Navigation Links

'Her Çocuk Haklarıyla Doğar' Sergisi Açıldı

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek: 'Her zaman çocuklarımıza destek olacağız' dedi.

Gündem   A+a-

'Her Çocuk Haklarıyla Doğar' Sergisi Açıldı
 
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek: “Her zaman çocuklarımıza destek olacağız” dedi.
İskenderun Belediyesinin katkılarıyla Türkiye Çocuk Vakfı tarafından oluşturulan "Her Çocuk Haklarıyla Doğar" sergisi açıldı.
Hatay Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mevlüt Aydın, geleceğin teminatı çocuklara el birliği ile sahip çıktıklarını söyledi.
Açılış öncesi konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umut kaynağımız. Bu bağlamda çocuklarımıza elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Her zaman çocuklarımıza destek olacağız" dedi. Hatay Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mevlüt Aydın ise, "Çocuklarımızın eğitim öğretimin yanı sıra öz güven kazanmaları için çaba sarf ediyoruz. Bu bağlamda bu gün çocuklarımızın yaptıkları sergiyi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadesini kullandı. İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün isteği üzerine İskenderun Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan resimli Çocuk Hakları Kültür Sergisi, 22-23 Kasım tarihlerinde açık tutulacak. Sergi kapsamındaki karikatürler ve hazırlanan el ilanlarıyla, çocuk hakları bilincinin oluşturulması hedefleniyor.
"Dünya Çocuk Hakları Günü" kutlama etkinlikleri çerçevesinde, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonunda açılan sergi iki gün süre ile açık kalacak.


 


'Her Çocuk Haklarıyla Doğar' Sergisi 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet