Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kurultaydan “CHP Türkiye’dir” Sonucu Çıkmalı!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 5-6 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü kurultayın heyecanı CHP’lileri sarmış durumda.

Politika   A+a-

 

    30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olan Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kurultay Delegesi Osman Tufan, CHP’nin Türkiye’de yaşayan tüm kesimleri kucaklayan, bağrına basan bir siyasi parti olma yolunda ilerlemesi temennisinde bulundu.

    CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı tüm kesimleri CHP’de buluşturma çabalarının kurultayda ve sonrasında ciddi atılımları beraberinde getireceğine vurgu yapan Osman Tufan, CHP’nin belli bir kesimin partisi olmaktan uzaklaşıp, yaşam biçimi, dünya görüşü veya daha önceki siyasi görüşü ne olursa olsun Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in temel değerlerine bağlı, vatanını, milletini, bayrağını seven, Laiklik ülküsünü savunan herkese açık olması gerektiğine dikkat çekti.

    CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı döneminde “Hatay Türkiye’dir” sloganıyla çıktığı siyasi yarıştan örnek veren Tufan, kurultaydan da aynı anlayışla “CHP Türkiye’dir” sonucunun çıkmasını umutla beklediğine vurgu yaparak şöyle konuştu: “CHP’nin Türkiye’de iktidar olabilmesi için kısır çekişmelerden arınması, toplumun her kesiminin temsil edildiği bir anlayışı hakim kılması gerekir. İnancı, dili, kökeni, dünya görüşü ve yaşam biçimi ne olursa olsun, ülkenin gelişmesine katkı sunacak, somut projeler üreterek halkla kucaklaşmada etkin olacak her türlü katılımın partimizde coşkuyla kabul görmesi gerekiyor. CHP’nin Türkiye’de iktidar olması için başka yol görmüyorum” dedi.

 


Kurultaydan “CHP Türkiye’dir” Sonucu Çıkmalı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş