Skip Navigation Links

Bu Stanta İlgi Büyüktü

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 25-30 Haziran tarihleri arasında ilin tüm özelliklerinin başkentlilere tanıtıldığı 'Hatay Günleri' adlı etkinlikte İs

Gündem   A+a-

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 25-30 Haziran tarihleri arasında ilin tüm özelliklerinin başkentlilere tanıtıldığı “Hatay Günleri” adlı etkinlikte İskenderun Genç İşadamları Derneği’nin standı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
Hatay’ın tüm özellikleri ve güzellikleriyle başkentte taşıyan organizasyonda İskenderun da, çeşitli stantlarla tanıtıldı. Sivil toplum kuruluşlarından İSGİAD da standıyla dernek çalışmaları ve projelerini başkentlilere anlattı, ziyaretçileri ağırladı. İSGİAD Başkanı Gökhanh Gökten ile Yönetim Kurulu Üyeleri, yörenin tanıtımına sinevizyon ve broşürlerle de katkı verdi.
Başkentte “Hatay Günleri” organizasyonunda İSGİAD standına, bakanlar, bürokratlar, siyasetçiler, işadamları yanı sıra ziyaretçi ilgisi büyüktü.


İSGİAD Standında Başkan Gökhan Gökten ile yönetimi Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Devlet Bakanı Faruk Özak, Ak Parti Bölge Milletvekili Orhan Karasayar, MHP Hatay Milletvekili Süleyman Turan Çirkin, CHP Hatay Milletvekili Fuat Çay, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ve Hatay İl Emniyet eski Müdürü Osman Çapalı, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek , Antakya Belediye Başkanı Lütfi Savaş, milli takımlar eski teknik direktörü Şenol Güneş, İskenderun Gümrükler eski Başmüdürü Metin Yücedağ ile ilçe ve belde belediye başkanlarını ağırladı. İSGİAD standı “Hatay Günlerin” organizasyonunun konukları tarafından yoğun ilgi gördü.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet