Skip Navigation Links

Ali Uysal Futbolun da Kalıbını Attırdı!!!

İskenderun Körfezi’nin en başarılı inşaat şirketlerinden Uysal Group, bünyesindeki çeşitli iş kollarından oluşan

Spor   A+a-

takımlarla 30 Ağustos Zafer Bayramı turnuvasında coşkuyu yaşamaya devam ediyor.

    Süper lig maçlarını aratmayan karşılaşmalarda ise heyecan dorukta. Puan usulü devam eden turnuvada atılan her gol 30 Ağustos’ta Türk Ulusunun Zaferini ilan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına armağan ediliyor.

     Centilmenlik, coşku, şakalaşmalar ve enteresan görüntülerin ortaya çıktığı turnuvanın en heyecanlı karşılaşmalarından birisi ise Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ın Kalıpçılar takımıyla, Uysal Group Ceo’su Murat Uysal’ın takımı Ofis arasında oynandı.

 

    Hayırsever İşadamı Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ın defansta oynadığı karşılaşmada, Ofis takımının attığı goller sonrası sinirler gerilirken, Ali Uysal gol atmanın yolunu karşılaşmanın 15’nci dakikasından sonra keşfetti.

    Topu kaptığı gibi karşısındaki rakip takım oyuncularını azarlayarak önünden çekilmelerini isteyen Ali Uysal’ın attığı golü kaleci dahi kahkahalarla izlerken, karşılaşmayı izleyen yüzlerce futbol severin alkış ve tezahüratları eğlenceli anlar yaşanmasını sağladı.

    Her seferinde rakip kaleye giderken karşı takımın oyuncularını çaresiz bırakan Ali Uysal’ın futbol sahasındaki hallerini görenler ise şaşkınlık ve hayranlıklarını gizleyemediler.

    İş hayatı ve özel hayatındaki başarısıyla her zaman takdir toplayan Ali Uysal’ın takımı Kalıpçılar, Ofis takımı karşısında 10-6 mağlup olurken, kazanan yine Uysal Group oldu.

    Hırs ve rekabet duygusundan uzak, eğlenceli, stres atmaya yönelik, aile bilincinin yerleşmesi amacıyla turnuva düzenlediklerini hatırlatan Ali Uysal, gerginlikten uzak, yenmenin ve yenilmenin önemli olmadığı bir ortamda çalışanlarla eğlenceli anlar yaşadıkları için mutlu olduklarını söyledi.

    Zafer Kupası turnuvasını düzenlediği için oğlu Uysal Group Ceo’su Murat Uysal’a teşekkür eden Ali Uysal, ucunda sadece başarı, uyum, birliktelik ve aile olma bilincinin olduğu bir turnuvada 30 Ağustos gururunu aileleriyle yaşadıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

 


Ali Uysal Futbolun da Kalıbını Attırdı!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet