Skip Navigation Links

Yapılandırma İmkanından Mutlaka Yararlanın..

Bir çok konuda uyarılarda bulunduğu gibi, yakında yasalaşacak olan vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması imkanının

Ekonomi   A+a-

esnafa soluk aldıracağını belirten Hüseyin Sönmez, piyasalarda ayakta durmanın en önemli şartının yenilikçi bir anlayışa sahip olmaktan geçtiğine vurgu yaptı..

Yapılandırma İmkanından Mutlaka Yararlanın..

İskenderun Denizciler Mahallesi’nde faaliyet gösteren Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, yakında yürürlüğe girecek olan SGK ve Vergi borcu yapılandırması imkanının esnafa soluk aldıracağını söyledi.

Vergi ve SGK borçları nedeniyle çıkmaza giren esnafların umudu olacak af uygulamasını sabırsızlıkla bekleyen esnaflara seslenen Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, yasa çıkar çıkmaz tüm esnafların yararlanmasının büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Hüseyin Sönmez açıklamasında, çeşitli nedenle sıkıntıya giren esnaflara çok cazip imkanlarla sundukları kredi tahsislerine aralıksız sürdürdüklerini belirtirken, daha önce de bir çok kez gündeme getirdiği esnafların kendilerini yenilemeleri konusundaki hassasiyetini bir kez daha yineledi.

İskenderun’un daha önce beldeleri olan bugün ise birer mahalle olan bölgede esnafların kazançlarını arttırmaları için kendilerini yenilemesi gerektiğini belirten Sönmez, liman ve sanayi yatırımlarına paralel olarak gelişen Bekbele, Denizciler ve Sarıseki Mahallelerinde hizmet veren esnafların, halkın beklenti ve ihtiyaçlarına uygun olarak kendilerini yenilemesi gerektiğine dikkat çekti.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet