Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çalışmalar tam gaz

Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin her köşesine asfalt ulaştırmaya devam ediyor

Arsuz   A+a-

 

    Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol bakım-onarım ve asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Deforme olmuş ve asfalta daha çok ihtiyacı olan yollara öncelik verilen çalışmada ihtiyaç duyulan yollarda yağmursuyu ızgaraları da yenileniyor.

     Mahallelerde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Deveci ve Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

     İlçeye en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını, bu hizmetlerden bir tanesinin de yeni yollar açma ve mevcut olanların bakım- onarım çalışmalarını gerçekleştirmek olduğunu dile getiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Ekiplerimiz mahallelerde belirlenen program çerçevesinde asfalt bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Arsuz’da pek çok noktada sürdürülen asfalt çalışmaları Üçgüllük Mahallesi’nin ardından Akçalı ve Madenli Mahalleri’nde devam ediyor. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından da Gözcüler Mahallesi’ne geçilecek. Beyköy Mahallemizde de yol açma çalışmamız devam ediyor. Amacımız kısa sürede hızlı ve etkin hizmet sunarak, halkımızın rahat bir yaşam sürmesini sağlamaktır” dedi.

     Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya teşekkür ederek, taleplerini dile getirdi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mert 27 Ağustos 2014 Çarşamba
yama yapılıyor ..a kadar önemli işki başkan ve ekibi orada yamaları kontrol ediyor..arsuz bunları haketmiyor.başkan ve ekibinden daha önemli projeler bekliyoruz..Muhtar bile bu işlere bakmaz..
son gelişmeler
öne çıkanlar