Skip Navigation Links

Aşkları Gözlerinden Belli…

Davetlilerin şıklık yarışları düğüne damgasını vurdu.

Magazin   A+a-

 İskenderun geçtiğimiz hafta sonu muhteşem bir düğüne tanık oldu. Gelin ve damatın muhteşem dans gösterisi, salondaki ışıltının güzelliği, davetlilerin şıklık yarışları düğüne damgasını vurdu.

Filli Boya ve Favori Boya Hatay Bölge Distribütörü Nihat Belli’nin güzel kızı İçmimar Özlem Belli, Genel Filtre Bünyesinde Planlama Müdürü Ali Kemal Çaparoğlu ile hayatını birleştirdi.

İskenderun Grand Plaza’nın iç merdivenlerinde beliren ışıltıya yönelen davetliler, Baba Nihat Belli’nin yanında güzel gelin Özlem Belli’yle o duygusal buluşma merasimine şahit olurken, diğer kapıdan gelen yakışıklı damat Ali Kemal Çaparoğlu’nun heyecanı bir başkaydı.

Sahnenin ortasında bir ömür boyu mutlu bir yaşama yelken açacağı eşi Özlem Belli’yi babası Nihat Belli’den alan damat Ali Kemal Çaparoğlu, önce elini öptü ve ardından kayınbabası Nihat Belli’ye sarılarak teşekkür etti ve ardından muhteşem dans şovu başladı.

Belli ve Çaparoğlu ailelerinin heyecan ve mutluluklarının salonda fazlasıyla hissedildiği düğün töreninde, hemen her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü.

Muhteşem düğünün muhteşem dans şovunu yapan Özlem Belli-Ali Kemal Çaparoğlu, hem herkesi kendilerine hayran bıraktılar, hem de salondan büyük alkış topladılar.

Sempatik tavırları ve mutluluklarıyla “Nazar değmesin” dedirten gelin ve damat, bir an bile dinmeyen coşkuyla gece boyunca eğlendiler.

Tabiki düğün töreninin en can alıcı anları ise nikah merasimiydi. Bölgenin en çalışkan ve üretken belediye başkanlarından Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın kıydığı nikahta yine heyecan doruktaydı.

Siyasetçi kimliğini her zaman ikinci planda tutan Arsuz Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Nihat Belli, Başkan Culha’nın hemen yanıbaşında durarak nikah törenini heyecanla izledi.

Heyecanları gözlerinden okunan Özlem Belli-Ali Kemal Çaparoğlu’nu sohbetiyle rahatlatan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yaptığı esprilerle de nikah törenine renk kattı.

Muhteşem düğünde ömür boyu sürecek birlikteliğe şahitlik edenler ise; Bahar Aşkargenç, Erkan Topalı, Adnan Çalışkan ve Selen Zeydanoğlu oldu.

Gelin ve damattan aldığı güçlü birer evet yanıtının ardından çifti karı-koca ilan eden Başkan Culha, evlilik cüzdanını gelin Özlem Belli Çaparoğlu’na verdi. Evlenme cüzdanını alan güzel gelin cüzdanı havaya kaldırarak mutluluğunu tüm dostlarıyla paylaştı ve objektiflere poz verdi.

 
Aşkları Gözlerinden Belli… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet