Skip Navigation Links

O İşletmenin Sahibi Konuştu; “HALKIMIZ GÜVENDE”

İstanbul Kumburgaz Sahilinde kaybolan gençlerin ardından Türkiye’de gözler deniz bisikletlerine çevrilmişti.

Yaşam   A+a-

 

    Haber ekibimizin İskenderun’da konu aldığı deniz bisikletlerinde ‘Can Yeleği’ zaafı da tehlike çanları olarak işaret edilmişti. Yayınlanan haber sonrasında ‘Deniz Bisikletleri’ ile ilgili açıklamalarda bulunan işletme sahibi Murat Kaya; “halkımız güvende” açıklamasında bulundu.

    Can Yeleği Konusunda Gerekli Tedbirler Alındı

    Can yeleği konusunda gerekli tedbirlerin alınıp vatandaşlara gereken uyarıların yapıldığına vurgu yapan Murat Kaya, Deniz Bisikletlerinde önemli olanın parkur alanı olduğunu ifade etti. Murat Kaya; “Bizler öncelikle deniz bisikletleri için parkur alanında ki güvenliği sağladık. Güvenlik konusunda ise kullandığımız alan deniz trafiğine kapalı bir alan. Kimsenin dışarıdan müdahale edemeyeceği bir alanda çalışıyoruz. Bu alanda denize girmek kesinlikle yasak. Çünkü burası su üstü sporlarına ait bir parkur alanıdır” dedi.

 

    2 Çeşit Deniz Bisikleti Var

    “Deniz Bisikletleri Batmaz” yönünde ki konuşmalara da açıklık getiren Murat Kaya; “2 çeşit deniz bisikleti vardır. Yunus balığı ve Kaplumbağa tipinde deniz bisikletleri vardır. Yunus balığı tipinde ki deniz bisikletleri plaj tipi olarak kullanılır. Her yerde de kullanılmaz. Bizim kullandıklarımız ise kaplumbağa tipi olan deniz bisikletleridir. Yani bir araç gibidir. Kişi atlamadığı süre bu bisikletlerde güvenlik oldukça yüksektir. Çünkü batmaz ve hiçbir şekilde yan yatmaz” açıklamasına yer verdi.

    Jet Ski Hazır!

    Ayrıca, yaşanılabilecek her türlü olumsuzluğa karşın Jet Ski’nin hazır bulunduğunu ifade eden Kaya; “İskenderun halkı burada güvende. Endişelenecek bir durum yok” diye konuştu.

 


O İşletmenin Sahibi Konuştu; “HALKIMIZ GÜVENDE” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet