Skip Navigation Links

‘UMUT’unu kaybetmedi

Umut Bebek, 122 gün boyunca hayatta kalma mücadelesi verdi ve sonunda sağlığına kavuştu

Sağlık   A+a-

 

    26 haftalıkken, 750 gram ağırlığında dünyaya gelen Umut isimli bebek, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan ve Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi sağlık ekibinin müdahalesiyle,hayatta kalmayı başardı.

    750 gram ağırlığında dünyaya gelen Umut adlı bebeğin 122 gün boyunca gördüğü tedavinin sonuç verdiğini ve bebeği taburcu ettiklerini belirtenÇocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan, “Mesleğimizin bunca zorluğuna rağmen Umut bebeğin hayata tutunması, mutlu olmamızı sağlayan en güzel anlardan biri olmuştur. Bu uzun süreçte tedavinin hızlı ve doğru bir şekilde ilerlemesini sağlayan Yeni doğan Yoğun Bakım Ünitesi sağlık ekibine teşekkür ederim” diyerek, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi’nin Hatay’daki en seçkin yeni doğan merkezinden biri haline geldiğini vurguladı.

 

   “Umut ettik, Umudumuz oldu”

    Bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşayan Anne Asiye Özer ise, Umut bebeğin tedavisini gerçekleştiren Dr. Emin Turhan’a teşekkür ederek, “Kızımı çok erken dünyaya getirdim. Çok mutsuzdum, çünkü bebeğimi kucağıma dahi alamamıştım. Şuan mucize yaşıyorum sanki. Çocuğumu artık kucağıma alabiliyorum ve onun sıcaklığını hissedebiliyorum. Bana bu mutluluğu yaşatan doktorumuz Emin Turhan’a çok teşekkür ediyorum. Ayrıca doğumumu gerçekleştiren Doktorum Sedef hanıma da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet