Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Burası Dönerin Anavatanı

Dönerin anavatanı olan İskenderun’un dönerini ülke ve dünya geneline yayan Hatay Döner, entegre tesisi kurmanın hesabını yapıyor.

Ekonomi   A+a-

 

     Ürünlerinde hiçbir katkı maddesi olmadığının altını çizen İşletme Genel Müdürü Ali Gökhan Olgun, öncelikli prensiplerinin kendilerinin ve çocuklarının yiyeceği ürünler üretmek olduğunu belirtti.

     İskenderun Merkez!

     Uzun yıllar deneyim ve birikimlerin sonunda İskenderun’da Hatay Döner’in kurulduğunu söyleyen İşletme Genel Müdürü Olgun, “Baton şekilde itselin kilo üzerinden et ve tavuk döneri hazırlıyoruz. Özellikle Akdeniz bölgesi olmakla birlikte ülke geneline ürünlerimizi satıyoruz. Sağlık koşullarına büyük önem vermekteyiz. İnsanlara temiz, sağlıklı, katkısı ve güvenilir bir ürün üretiyoruz. Kimyasal ürünler ve insan sağlığını etkileyecek herhangi bir katkı maddesi bulundurmamaktadır. Ürünlerimizde hiçbir katkı madde kullanılmadan tamamen organiktir.Dönerin anavatanı olan buranın adını duyurmak içinde İskenderun merkezli işletmemizi kurduk. Sevkiyatlar buradan tüm Türkiye’ye ve dünyaya yayılıyor. Sağlıklı ve katkısız Hatay Döner’ini ülkemize ve dünyaya en şekilde tanıtıyoruz. Hedefimiz entegre tesisi kurmaktır” diye konuştu.

 


 
Burası Dönerin Anavatanı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar