Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye'nin İlk Futbol Festivali İskenderun'da Başlıyor…

Futbol Festivali’ne, yurt genelinden çok sayıda sporcu, spor adamı, TFF yetkilileri ve davetliler katılacak.

Spor   A+a-

İskenderun Belediye Spor Kulübü tarafından 23-24-25 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleştirecek olan “1. İskenderun Futbol Festivali” nin hazırlıkları son aşamaya geldi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in “Yeni İskenderun vizyonu” projesi kapsamında, Türkiye genelinde ilk defa düzenlenecek olan Futbol Festivali’ne, yurt genelinden çok sayıda sporcu, spor adamı, TFF yetkilileri ve davetliler katılacak.

Festival kapsamında, “Türk Futbolunun dünü, bugünü ve yarını” konulu panel ile “Anılarda futbol” konulu söyleşi gerçekleştirilecek. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in hassasiyetle üzerinde durduğu “Down sendromlu çocuklar” futbol karşılaşmasında, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Down Sendromlu çocuklar takımı ile İskenderun Down sendromlu çocuklar takımı dostluk maçı yapacak. Festival kapsamında, futbol turnuvası, Masterler gösteri maçı, Penaltı yarışması, Futbol fuarı, Firikik yarışması, Futbol konulu bilgi yarışması, Top sektirme yarışması ve Futsal gösteri maçı gerçekleştirilecek. Türkiye’nin yetiştirdiği ünlü futbol cambazlarının yapacağı gösteriler de festivale ayrı bir renk katacak.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, kötü alışkanlıklardan uzak tutacak en önemli aktivite olan spor’a ayrı bir önem verdiklerini belirterek, “Bu festival Türkiye genelinde ilk olması münasebetiyle kentimizin marka şehir olması yolunda önem arz ediyor. “1. İskenderun Futbol Festivali”ni geleneksel hale dönüştürerek, önümüzdeki yıllarda uluslar arası boyut kazandırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

1. İskenderun Futbol Festivali, yaygın ve uluslar arası basın kuruluşları tarafından da şimdiden dikkatle takip ediliyor.

 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar