Skip Navigation Links

Resim Rekoru Hayali Sulara Karıştı!

1919 metre resim yapma rekoru yağmur engeline takıldı. Yağmura rağmen öğrenciler coşkuyla resim yaparken yoğun yağmur yapılan resmi de yıkadı.

Gündem   A+a-

 
 
 
1919 öğrencinin büyük emeklerle ve heyecanla başladıkları resimden yağmur sonrası eser kalmadı.
Rekorlar şehri Payas’ın mimarı Belediye Başkanı Bekir Altan, yağmurun rekoru engellemesine üzülmediğini, çocukların heyecanını gördükten sonra rekor denemesini ileriki bir tarihte tekrarlayacaklarını söyledi.
 
Payas Belediyesi tarafından düzenlenen 1919 öğrenci ile 1919 metre resim yapma etkinliği yoğun yağmur nedeniyle yarım kaldı.
Resmin yapılacağı yürüyüş yoluna büyük bir coşkuyla gelen öğrenciler, resim yapmaya başladıkları zaman yağan yağmur etkinliğin tamamlanmasını engelledi, buna rağmen öğrenci ve öğretmenler coşkusunu kaybetmedi.
Yoğun yağmur nedeniyle beledinin kurduğu çadırların altında bekleyen öğrenciler, mutluluklarını Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve öğretmenleriyle paylaştılar.
 
 
 
Yağmur engeline takılan rekor denemesinde kısa bir açıklama yapan Payas Belediye başkanı Bekir Altan; “Yağmurun yağmasıyla etkinliğimizi tamamlayamadık fakat öğrencilerimizden gelen talep üzerine bu etkinliği önümüzdeki günlerde tekrar gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimizin bu coşkusunu gördükten sonra onlar için daha iyi daha güzel etkinlikler yapacağız.” Dedi.
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet