Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kuzuculu’da Cinayet

Bir Ölü Üç Yaralı

Gündem   A+a-

 Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL

Hatay’ın Dörtyol İlçesi Kuzuculu Mahallesi Üniversite mevkiinde silahlı saldırı sonucu bir kişi yaşamını kaybetti. Üç kişi ise yaralandı.

Olay 17 Ağustos 2014 Pazar günü saat 23;30 sıralarında Mustafa Kemal Üniversitesi Dörtyol Meslek Yüksekokulu yerleşkesinin bulunduğu Kuzuculu Kampüsü yakınlarında gerçekleşti. Dört kişinin içinde bulunduğu araca kimliği belirsiz kişi veya kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı. Olayda Erzin’de ikamet ettiği öğrenilen Malatya Doğanşehir Nüfusuna kayıtlı 19 yaşındaki Ahmet Darun hayatını kaybederken araç içerisinde bulunan Bilgehan K. (18), A.D. ve C.M. nin ise yaralı olarak Dörtyol Devlet Hastanesine getirildikleri, buradaki ilk müdahalenin ardından da İskenderun Devlet Hastanesine sevk edildikleri öğrenildi.

Olayın kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilirken fail veya faillerinin aranması ile ilgili olarak Jandarma ve Emniyet güçlerinin geniş çaplı bir çalışma yaptıkları kaydedildi. Olayın yaşandığı alanın yerleşim yerlerinden uzak ıssız bir bölgede olması araç içindeki şahıslarla diğer şahısların daha önceden randevulaşmış olabilecekleri iddialarını da gündeme getirdi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş