Skip Navigation Links

Toksoy:Elimizi taşın altına koymaya hazırız

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Hatay Valisi Sayın. M. Celalettin Lekesizi ziyaret etti.

Gündem   A+a-

 

    13 Ağustos 2014 Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Lekesiz, Başkan Toksoy’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, “İlimizin Büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla beraber, belediyelerin görev, yetki ve sorumluluk alanı daha da genişledi. Belediyelerimizin daha önceki birikimlerinden de yararlanarak şehir yönetimindeki çalışmalarını alan yönetimine de taşıyacaklarını ve bu konuda ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. İşinizi iyi yapmanız, iyi planlamanız şüphesiz ilçemizin ve ilimizin geleceğe daha iyi hazırlanması demek. Bu çalışmalar yürütülürken kurumlarımız arasında işbirliği, sağlıklı iletişim, dayanışma olmazsa olmazlar arasında. Şüphesiz kurumlarımızın varlık sebebi milletimize hizmet etmektir. Dolayısı ile başta Valiliğimiz olmak üzere kurum ve kuruluşlarımızla birlikte ihtiyaç duyabileceğiniz alanlarda yardıma hazır olduğumuzu belirtmek isterim.Tekrar hayırlı olsun.” diye konuştu.

 

    Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy da kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

    Başkan Toksoy, Dörtyol'da yaşanan elektrik kesintileri konusunda ciddi sıkıntılar yaşamakta, esnaflarımız iş yapamaz duruma gelmektedir. Bu sorunların en kısa zamanda çözümü için bizlerin üzerine düşen görev varsa elimizi taşın altına koymaya hazırız" dedi.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet