Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bahçeli Olmasa Sokaklar Kan Gölüne Dönerdi

Çirkin, 'Devlet Bahçeli'nin memleketin huzurunu düşünen feraseti olmasaydı başta üniversiteler olmak üzere sokaklar kan gölüne dönerdi' dedi.

Politika   A+a-

Hatay'ın Belen ilçesinde basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya gelen MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. "MHP'nin başında Devlet Bahçeli olmasaydı başta üniversiteler olmak üzere sokaklar kan gölüne dönerdi" diyen Şefik Çirkin, IŞİD'in PKK terör örgütünden daha tehlikeli olduğunu söyledi. Şefik Çirkin, "Devlet Bahçeli olmasa, Sayın Devlet Bahçeli'nin itidalli, olgun, itidalden evvel memleketin huzurunu düşünen feraseti olmasa başta bu üniversiteler kan gölüne dönerdi. Sokaklar kan gölüne dönerdi. Bu biliniyor, bunu herkes kabul ediyor. Şimdi Allah aşkına böyle bir siyasi otoriteyi sağlamış, böyle bir yol ve yordamı Türkiye'de artık sağlamış, böyle bir kanaat uyandırmış bir liderin memlekete olan şu hizmetini gözardı edip ne yapacağını bilmediğimiz bir başkasını gel bununla olmadı, şununla oluyor diye hem Milliyetçi Hareket Partisini hem ülkücü hareketi hem de Türkiye'yi riske atamayız" dedi.

 

IŞİD Tehlikesi Çok Yakında!

Çirkin, açıklamalarına şöyle devam etti: "IŞİD'in kendisinde 3 bin civarında bir Türkiye kökenli teröristin olduğu ifade ediliyor. Bir 3 bin civarında da potansiyel terör örgütü üyesi olmaya aday Türkiye'nin içerisinde olduğu söyleniyor. Bu ikisinin toplamı 6 bini buluyor. PKK terör örgütünün 5 bin civarında olduğunu kabul ettiğinizde ondan da daha tehlikeli bir örgütle Türkiye her an burun buruna kalabilir."

 


Bahçeli Olmasa Sokaklar Kan Gölüne Dönerdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar