Skip Navigation Links

HASSA BELEDİYESİ ÇÖZÜM ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Hassa Belediyesi kuraklık nedeniyle ilçede oluşan su sıkıntılarını gidermek için alternatif kaynakları devreye sokuyor

Ekonomi   A+a-

Yaz mevsimiyle beraber Hassa ilçesinde hissedilen su sorunlarına karşı önlem alan Hassa Belediyesi, öncelikle,su şebekelerinde oluşan patlak ve arızalar giderildi.

Kuraklığın mevsimsel olması ve su sorununun devam etmesi dolayısıyla, alternatif çözüm yolları aranmaya başlandı.İlçe genelinde kapsamlı bir araştırma ve çalışma sonunda beş farklı bölgelere sondaj kuyuları açılmasına karar verildi.

Önceki gün Hassa Belediye Başkanı Abdurahman DEMİREL ve Belediye Başkan Yardımcısı Recep Tufan’ın da katılımıyla Akbez Mahallesi ,Tiyek mağarası mevkiine ilk sondaj kuyusu vuruldu.

Bu kuyudan farklı olarak Yoluklar,Bademli ,Yuvalı ve Çınarbaşı Mahallelerine de en kısa zamanda sondaj kuyularının vurulacağını dile getiren , Hassa Belediye Başkanı Abdurahman DEMİREL;

“Bahane değil, hizmet üretmek için buradayız” dedi.

Başkan DEMİREL,

”Hassa Belediyesi çalışmıyor diyenlere,göndermede bulunarak,Sondaj çalışmalarının,kendi hizmet alanlarına girmediği halde Su konusunda ,görev ve yetkilerin kimde olup olmadığına bakmaksızın,milletimizin ihtiyaçlarını gidermek için zaman kaybetme lükslerinin olmadığını belirterek,Hizmet ve gayretlerimiz her alanda ,kendini gösterecek .dedi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet