Skip Navigation Links

Kanser tedavisinde ‘Gelişim’ zamanı

Önemli bir sağlık sorunu olan kanserin, son 30 yılda iki kat arttığını ifade eden Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Uzmanı

Sağlık   A+a-

 

   Profesör Doktor İbrahim Egehan, Radyasyon Onkoloji Ünitesi’nin, bölge insanı için büyük bir kazanım olduğunu belirtti.

 

   “Bölgenin ihtiyacına cevap vereceğiz”

    Teknolojik alt yapısı ve deneyimli profesyonel kadrosu ile yalnız İskenderun’a değil, bölgenin ihtiyacına tam olarak cevap verecek bir onkoloji merkezi konumunda olduklarını ifade eden Prof. Dr. Egehan, “Günümüzde başarılı bir kanser tanı ve tedavi sürecinin, ancak ilgili tüm tıp branşlarının işbirliği ile yürütülebileceği gerçeği, kanser tedavisinin multidisipliner olduğu ifadesi ile vurgulanmakta ve disiplinler arası işbirliğini zorunlu kılmaktadır. Bu çıkış noktasından hareket eden hastanemiz; onkolojik cerrahi, patoloji, radyoloji, radyasyon onkolojisi branşlarına sahip, deneyimli ve uzman kadrosu ile örnek bir onkoloji merkezi yapısına kavuşmuştur. İleri teknoloji ürünü ve gelişmiş cihazlara sahip, eksiksiz teknolojik alt yapısı ve deneyimli profesyonel kadrosu ile kapsamlı bir onkoloji merkezi olan hastanemiz, bu yapı ile yalnız bölge insanına değil, sağlık turizmi kapsamında komşu ülkelerin vatandaşlarına da sağlık hizmeti sunacaktır” dedi.

 

    “Tedavi için şehir dışına gitmeye gerek kalmadı”

    Uzman kadrosuyla birlikte sağlık hizmeti sunmaya başladıklarını belirtenRadyasyon Onkolojisi Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Egehan,“İskenderun ve çevresinde yaşayan insanların bugüne kadar onkolojik tedaviye ulaşmaları, ancak şehir dışına gitmeleri ile mümkündü. Onkolojik tedavinin uzun ve zorlu bir süreç olduğu, radyoterapi uygulamalarının günlük seanslar halinde ve 1,5- 2 aya kadar uzadığı göz önüne alındığında, sorunun önemli bir boyutu ortaya çıkmaktadır. Tedaviye ulaşmanın zorluğu yanında hasta, hasta yakınları ve toplum için ciddi psikolojik, sosyal sorunları ve işgücü kayıplarını, ekonomik zorlukları da beraberinde getirmektedir. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, bu soruna bir çözüm ve bölge insanına hizmet olarak, kapsamlı bir onkolojik tanı ve tedavi merkezi yapılanmasına gitmiştir.Merkezimizin bir özelliği de aynı gelişmiş özelliklere sahip iki Lineer Hızlandırıcı cihaz olmasıdır. Bu özelliğimiz sayesinde, hiçbir hastamızın tedavisine cihaz arızası nedeni ile ara verilme olasılığı yoktur” açıklamasında bulundu.

 

 

    “Tedavi,SGK kapsamında ücretsiz”

     Kanser hastalarına İskenderun’da hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Egehan, “Hastalarımız, bizler için çok büyük önem taşımaktadır. İskenderun’da bulunduğum ve hizmet sunduğum için çok mutluyum. Ayrıca SGK kapsamında hastalarımız, fark ödemeksizin ücretsiz tedavi olabilecek” dedi.

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet