Skip Navigation Links

İSKENDERUN’DA ERDOĞAN KUTLAMASI

İskenderun Ak Parti İlçe Teşkilatı, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın

Gündem   A+a-

resmi olmayan sonuçlara göre Türkiye'nin 12'nci Cumhurbaşkanı seçilmesini coşku ile kutladılar. Atatürk Anıt alınanda ellerinde Erdoğan bayrakları ile toplanan partililere İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun ile parti yöneticileri de eşlik ettiler. Havai fişek gösterileri ile başlayan kutlamalarda İskenderunlu yerel sanatçı Adem Yaldız’da “Erdoğan” şarkısını seslendirdi.

    Artık 77 Milyon Vatandaşımızın Bir Cumhurbaşkanı Var

     Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı zaferini kutlayan İskenderun halkına ilk olarak seslenen Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı ile Türkiye’de yeni bir sayfa açılacağını söyledi. Halkın iradesinin sandığa yansıdığını kaydeden Tosun; “Türkiye’de ilk defa halk kendi Cumhurbaşkanını seçti. Ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığını açık ara farkla aldı. Yani milletin iradesi sandığa yansıdı. Bu yaşadıklarımız Türkiye için milattır. Artık 77 Milyon vatandaşımızın bir cumhurbaşkanı var” dedi.

     Türkiye’yi Çok Daha Başarılı ve Güçlü Bir Gelecek Bekliyor

Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun’un ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığını açık farkla ilan ettiğine vurgu yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise; “Türk milleti bir defa milletin adamına teveccühünü göstermiştir. Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile Türkiye’yi çok daha güçlü ve başarılı bir gelecek bekliyor. Bu mutluluk ifade edilemez” şeklinde konuştu.

    Bize Oy Veren, Vermeyen Herkesin Yanında Olacağız

    Son olarak konuşan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’da Cumhurun tercihinin Erdoğan olduğunu söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine oy veren vermeyen herkesin Cumhurbaşkanı olduğuna vurgu yapan Karasayar; “bizler iktidarda bulunduğumuz günden bu yana hiçbir kimseyi ayrıştırmadan hizmet ettik. Sayın Başbakanımızın önderliğinde biz oy veren vermeyen tüm yurttaşlarımızın yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olması. Başbakanımız Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı hayırlı uğurlu oldun” açıklamasına yer verdi.

 


İSKENDERUN’DA ERDOĞAN KUTLAMASI  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet