Skip Navigation Links

Ünlü Moda Tasarımcısı İskenderun’da Konuştu

Ünlü Moda Tasarımcısı Muammer Ketenci, Hatay’ın İskenderun İlçesinde Muammer Ketenci Mağazalar şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Ekonomi   A+a-

 

    Bülent Ersoy’un rüküşün en üst seviyesinde olduğunu belirtip en iyi ve en kötü giyinen ünlü isimleri açıklayan Moda Tasarımcısı Muammer Ketenci, Cumhurbaşkanı Adayının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini söyledi.

   Ünlüleri Yorumladı Ajda Pekkan En İyi Giyinen Dedi

    Esperanze Giyim Mağazasının açılışında Bülent Ersoy’un rüküşün en üst seviyesinde olduğunu kaydeden Muammer Ketenci; “ama rüküşlüğü bu kadar kendisine hani rüküşlüğü imrendirecek kadar bir sanatçı Türkiye’de yok. Onun giyebileceği kıyafetleri taşıyacak herhangi bir kadın da yok. Buda büyük bir üstatlık” dedi. Türkiye’de en iyi giyinen bayanın Ajda Pekkan olduğunu en kötü giyinen bayanın ise Yıldız Tilbe olduğunu söyleyen Ünlü Moda Tasarımcısı Muammer Ketenci; “Yıldız, boş vermiş olarak yaşayan birisi. Yani cildine bile boş vermiş birisi kıyafetine haliyle. Aslında o çok kötünün dışında kalıyor. Yıldız Tilbe, ayrı bir kavram. Türkiye’de en iyi giyinen bayan Ajda Pekkan’dır” açıklamasına yer verdi. Son olarak Cumhurbaşkanı Adayının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıklayan Muammer Ketenci, şu açıklamalara yer verdi; “ Başımıza kim geliyorsa onu getirene bakın derler. Kim getirir Yüce Rabbimiz getirir. Bu kişi de 12 yıldır bu devletin başındaysa demek ki bir şeyleri beceriyor. Benim başımda beni iyi temsil eden birileri bulunuyorsa Cumhurbaşkanı da olabilir yapamıyorsa dışarıda akbilci de olabilir. Ben saygıyla önlerinde eğiliyorum. Bu ülkeye güzel şeyler yapacağına da inanıyorum.” Kurdele kesiminin ardından Esperanza Giyim mağazasının açılışı gerçekleşti. Mağazanın işletmeciliğini Tasarımcı Nurgül Bekar yapıyor.

 


 
Ünlü Moda Tasarımcısı İskenderun’da Konuştu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet